Lietuvoje pirmą sykį koncertuos Robbie Williamsas

Trečiadienį britų dainininkas Robbie Williamsas pranešė džiugią naujieną savo gerbėjams – kitais metais jis leisis į koncertinį turą. Tarp miestų, kuriuose surengs grandiozinius pasirodymus, atlikėjas įvardijo ir Kauną.

R.Williamsas atvyksta į Lietuvą.<br>AOP nuotr.
R.Williamsas atvyksta į Lietuvą.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 5:22 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 5:50 AM

Lietuvoje R.Williamsas iki šiol dar nėra koncertavęs. Pernai atlikėjas surengė koncertą Taline, yra koncertavęs ir Lenkijoje.

Džiugią žinią Robbie pranešė socialiniame tinkle „Facebook“. Įkėlė specialų filmuką, kuriame eiliuotai išdėstė miestus, kuriuos ketina aplankyti. Tarp jų atsidūrė ir Kaunas. Taip pat paminėti Barselona, Krokuva, Lincas, Maskva, Tel Avivas ir kiti miestai.

Klipo pabaigoje paskelbtos ir koncertų datos – pasirodymas Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks kitų metų balandžio 5 dieną.

Tiesa, vaizdo klipą su koncertinių turų datomis dainininkas trečiadienį išplatino netyčia. Filmuką anonsuojanti nuotrauka skelbia, kad svarbios naujienos bus praneštos ketvirtadienį. R.Williamso komanda greitai suprato savo klaidą ir po kelių minučių pašalino vaizdo įrašą, kuriame jis veidą išsidažęs taip, kaip klipe „Let Me Entertain You“. Tačiau buvo vėlu – žinia su koncertų sąrašu jau pasklido internete. Iš jo matyti, kad bilietus į koncertą ketinama pradėti platinti lapkričio 7-ąją.

Buvęs „Take That“ narys R.Williamsas – hitų „Feel“, „Angels“, „Candy“, „Millennium“ ir dešimčių kitų populiarių dainų atlikėjas.

Dainininko albumai parduoti daugiau nei 77 milijonų egzempliorių tiražu. Jis yra laimėjęs net 17 Britų muzikos apdovanojimų – daugiau nei bet kuris kitas artistas muzikos istorijoje.

Pernai R.Williamsas išleido albumą „Swings Both Ways“, kuriame skamba originalūs kūriniai ir perdirbiniai svingo stiliumi.

Pavasarį atlikėjas Europoje surengė šį albumą pristatančias gastroles su orkestru. Viename koncertų Helsinkyje lankėsi ir lrytas.lt žurnalistas – straipsnį apie šį pasirodymą galite skaityti čia.

Pernai Taline R.Williamsas itin pamalonino vieną gerbėją iš Lietuvos – pasikvietė ją į sceną ir skyrė merginai dainą. Straipsnį apie koncertą Taline galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.