„Skamp“ prieš Kalėdas surengs ypatingą koncertą Vilniuje

Šiemet tradicija tapęs renginys – Kalėdinis grupės „Skamp“ koncertas - vyks gruodžio 19 dieną Vilniaus menų fabrike „Loftas“. Jo metu veiks ir kalėdinių siurprizų krautuvėlė, kurioje prieš pat šventes galima bus įsigyti įdomių dovanų artimiesiems.

„Skamp“ pasirodymas gruodžio 19-ąją bus vienintelis viešas grupės koncertas Vilniuje šįmet.<br>Grupės archyvo nuotr.
„Skamp“ pasirodymas gruodžio 19-ąją bus vienintelis viešas grupės koncertas Vilniuje šįmet.<br>Grupės archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 11:39 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:40 AM

„Šiemet su skempais ir vėl pagaliau aktyviai kuriame, todėl ir Kalėdinę šventę norime padaryti turtingesnę. Bus ne tik mums patiems patinkančių dizaineriškų daiktų turgelis, bet ir kalėdinis choras“, - sako dainininkė Erica Jennings.

Erica pati netrukus paleis bendrą savo ir „Happeak“ žieminių drabužių kolekciją. Kartu su šiomis naujienomis, Kalėdinio koncerto metu savo šventinius stebuklus pristatys plačiai žiniasklaidoje pristatyti „Meraki“ aksesuarai, kūrėja Shaltmira, sėkmingai drabužių linijas pradėję „Purus“ ir kiti.

Tai bus vienintelis šiais metais viešas „Skamp“ koncertas Vilniuje. Po jo grupės vokalistė Erica išvyks ilgų atostogų Pietų Amerikoje.

Beje, iki kalėdinio koncerto grupė yra suplanavusi kitas atostogas, tačiau jos bus kūrybinės ir skirtos naujos muzikos įrašams. Kitą savaitę trijulė išvyksta į Nidos meno koloniją, kur planuoja pabaigti kelis naujus kūrinius.

„Per šį koncertą pristatysime daugiau naujos „Skamp“ kūrybos, tačiau, žinoma, grosime ir senus, gerai visiems pažįstamus kūrinius“, – sako Erica.

Kalėdinį jaukumą kurs ne tik gerai visiems žinoma grupė, šventinis turgelis ir choras, bet ir pati publika. Per šiuos tradicija tapusius „Skamp“ koncertus susirenka visi - nuo mažiausių ir vyriausių grupės gerbėjų. Tai puiki proga Kalėdas paminėti muzikaliai su kolegomis, draugais bei giminėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.