L.Adomaitis ir D.Montvydas surengs ypatingus koncertus Vilniuje

Po anšlaginio Jurgos Šeduikytės koncerto sostinės Teatro arenoje scenos vien savo balsu ir fortepijono skambesiu užkariauti žygiuoja ir Linas Adomaitis, ir Donatas Montvydas.

L.Adomaičio dainos bus perteiktos tik balsu ir fortepijonu.<br>T.Bauro nuotr.
L.Adomaičio dainos bus perteiktos tik balsu ir fortepijonu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 12:49 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:34 PM

Naujųjų metų naktį Teatro arenoje prasidėjęs koncertų balsui ir fortepijonui ciklas „Piano Night“ nustebino ir pačius renginių organizatorius – visi bilietai buvo išgraibstyti, žinomos dainos skambėjo kitaip, jaukiau ir įtaigiau. Ypatinga publikos pajauta išsiskirianti atlikėja, projekto „Auksinis balsas“ dalyvė bei filmo „Rūsys“ žvaigždė J.Šeduikytė savo pažadą nustebinti klausytoją paskutinę 2014-ųjų metų naktį ištesėjo.

Įsimylėjėlių dieną, Vasario 14-ąją, prie Teatro arenos fortepijono estafetę iš Jurgos perims L.Adomaitis. Atrodo, kad pastaruoju metu šiam atlikėjui sėkmė plačiai šypsosi. Atlikėjas neseniai išleido galingiausią albumą per visą savo muzikinę karjerą – „Laiko mašina“. Taip pat surengė grandiozinį koncertų turą per didžiausius šalies miestus su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru. Nė vieno žiūrovo nepaliekantis abejingu Linas scenoje visuomet spinduliuoja sprogstančia energija. Šiemet M.A.M.A apdovanojimuose net keturiose kategorijose nominuotas dainininkas pasirodys drauge su pianistu bei kompozitoriumi Arnu Mikalkėnu. Daugumai populiariosios muzikos mylėtojų jis gerai pažįstamas pianistas bei kompozitorius, tarptautinių konkursų Lietuvoje, Italijoje, Lenkijoje ir Latvijoje laureatas.

D.Montvydui akustinės programos atlikimas- ne naujiena, į tokius atlikėjo koncertus retai lieka bilietų prieš renginį. Kovo 8-ąją įvairiapusis atlikėjas tik dar kartą patvirtins faktą, kad yra romantikas. Tarptautinės Moters dienos proga dailiosios lyties atstoves jis žada stulbinti lyriškesniu ir dar subtilesniu amplua.

Nauja, harmonija pulsuojanti koncertų serija „Piano Night“ puikiai pažįstamiems Lietuvos dainininkams metė iššūkį atlikti savo kūrinius skambant vienam vieninteliam instrumentui – fortepijonui. Toks atlikimas žada subtilų ir intymų pasirodymą, kurio metu dėmesys skiriamas ne šviesų ir efektų žaismui scenoje, o balso ir išraiškos profesionalumui. Atlikėjo taikinys – reiklus žiūrovas ir tobulas gyvas muzikos atlikimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.