Monika Linkytė: „Eurovizijoje“ pradėjau dalyvauti per anksti“

Nacionalinėje atrankoje į šių metų „Euroviziją“ dalyvaujanti dainininkė Monika Linkytė laikoma viena iš realiausių pretendentų atstovauti Lietuvai konkurse, kuris šiemet vyks Austrijos sostinėje Vienoje.

M.Linkytė sakė, kad „Eurovizijos“ atrankoms ruošėsi labai atsakingai: „Kaip ir kiekvieną darbą, noriu jį padaryti nuo pradžios iki galo.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
M.Linkytė sakė, kad „Eurovizijos“ atrankoms ruošėsi labai atsakingai: „Kaip ir kiekvieną darbą, noriu jį padaryti nuo pradžios iki galo.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 11:40 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 2:07 PM

M.Linkytė sakė, kad „Eurovizijos“ atrankoms ruošėsi labai atsakingai: „Kaip ir kiekvieną darbą, noriu jį padaryti nuo pradžios iki galo. Nepaisant konkurso baigties, kiekvieną kartą iš savęs reikalauju maksimalaus rezultato.“

„Eurovizija“ yra galimybė per tris minutes susišluoti didžiulę gerbėjų minią iš visos Europos”, – įsitikinusi Monika. Nors sparčiai populiarumo laiptais kylančiai dainininkei – vos 22 metai, nacionalinėje atrankoje į konkursą ji dalyvauja jau šeštą kartą.

Monika prisipažino, kad „Eurovizijoje“ pradėjo dalyvauti per anksti – pirmą kartą net neturėjo ambicijų laimėti.

„Tada tiesiog norėjau parodyti savo dainą, kuri, man atrodė, turėjo būti išgirsta, o ne padėta kažkur į stalčių“, – pasakojo atlikėja ir pridūrė, kad šiemet ne tik ji, bet ir visi kiti dalyviai galvoja apie pergalę. – Visi jos nori, o kaip bus, sužinosime jau gana greitai.“

Pirmajame nacionalinės atrankos koncerte, kurio tema buvo lietuviškos muzikos hitai, Monika Linkytė atliko dainą „Besieliai“ iš savo repertuaro. Nors sulaukė daug komisijos pagyrų, susumavus bendrus rezultatus, Monika liko devintoje vietoje.

Dainininkė sakė, kad išklausant kritikos būna visko, kartais net sukyla pyktis: „Jeigu žmogaus kritika apibrėžiama kažkokiais negatyviais pasisakymais, kurie neturi jokių argumentų, tai kartais skaudina, kartais žeidžia, tačiau belieka tik nekreipti dėmesio.“

Pasak jos, visai kas kita – patariamojo pobūdžio kritika, ypač išsakoma norint priversti Moniką tobulėti. „Gera kritika tave augina, – sakė ji. – Be jos negaliu įsivaizduoti jokios karjeros nei vienoje srityje.“

Įtampos atrankų dalyviams dabar – per akis. Monika juokaudama išsisuko nuo klausimo, ar kas nors padaro arbatos po varginančių atrankų.

„Taip, virduliukas, – šypsojosi ji. – Labai geras, firmos nepasakysiu, bet jau puikiai veikia dvejus metus!“.

Antrajame nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ koncerte dalyviai atliks pasaulio muzikos hitus. Konkurencija tarp atlikėjų – didžiulė, šį šeštadienį iškris pirmasis dalyvis.

Monika mano, kad šansų keliauti į Vieną turi ne vienas jos kolega. „Visi dalyviai turi savus klausytojus, niekas nežino, kuris taps lyderiausias iš lyderių“, – šypsojosi ji ir skatino visus žiūrovus balsuoti renkant patį geriausią atstovą Lietuvai „Eurovizijoje“.

Kas pirmasis iš dvylikos dalyvių paliks atranką, išvysime šeštadienį, 21.00 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.