Į Kauną su šeima atvykusį A. Bocelli pasitiko mėgstamas kvapas

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosiantis italų dainininkas Andrea Bocelli – jau Lietuvoje. 56-erių žvaigždė, tiesa, Lietuvoje neužsibus – į Kauno oro uostą privačiu lėktuvu jis iš Rygos atskrido apie pusę keturių popiet, o iškart po koncerto išskris namo.

A.Bocelli į areną atvyko su žmona Veronica ir dukrele Virginia.<br>G.Bubliausko nuotr.
A.Bocelli į areną atvyko su žmona Veronica ir dukrele Virginia.<br>G.Bubliausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 11, 2015, 4:00 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:12 AM

Antrą kartą į Lietuvą atvykęs aklas operos arijų ir popdainų atlikėjas keliauja ne vienas – į Kauną jį atlydėjo žmona Veronica Berti ir dvejų metų duktė Virginia.

Dainininkas nemėgsta per gastroles skirtis su šeima. Veronica, su kuria Andrea susituokė tik šįmet, Lietuvoje lankėsi ir 2008-aisiais, kai A.Bocelli koncertavo Vilniaus Vingio parke. Moteris yra A.Bocelli padėjėja ir vadybininkė.

Šiltą striukę vilkintį A.Bocelli iki automobilio už rankos vedė asistentas. Iš oro uosto A.Bocelli buvo nuvežtas tiesiai į areną, kurios užkulisiai sekmadienį įrengti pagal jo pageidavimus.

Dainininko persirengimo kambaryje negali būti jokių gėlių, nes atlikėjas alergiškas žiedadulkėms. Be to, kambario viduryje negali būti stalo ar kitų baldų, kad aklam artistui būtų patogu ir saugu judėti.

Paprašyta parūpinti gerą itališkos espreso kavos aparatą, bekvapio muilo, gimnastikos kamuolį ir oro drėkintuvą. Įdomu tai, kad prašoma patiekti daug baltojo biraus cukraus – jokiu būdu ne pakeliais ar kubeliais.

Dar vienas įdomus prašymas, kurį koncerto rengėjai sužinojo sekmadienio rytą: nuo pat ankstyvo ryto A.Bocelli kambaryje nuolat verdama kava.

Priežastis – dainininkui labai patinka kavos aromatas, todėl iki jo atvykimo gėrimo kvapas turėjo įsigerti į kambario sienas.

Renginio dieną buvo pateiktas ir dar vienas pageidavimas – dainininko persirengimo kambarį įrengti kuo toliau nuo scenos. Kad jame girdėtųsi kuo mažiau triukšmo – prieš koncertą atlikėjas nori ramybės.

Į A.Bocelli koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje parduoti visi bilietai – daugiau nei 11 tūkstančių.

Kartu su A.Bocelli scenoje pasirodys Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, kuriam diriguos italų dirigentas Marcello Rota, Petro Bingelio vadovaujamas Kauno valstybinis choras, su A.Bocelli kelerius metus bendradarbiaujantis gitaristų duetas „Carisma“, dainininkės Serena Farnocchia ir Ilaria Della Bidia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kaune liftas mirtinai sužalojo moterį