Bilietus į Radži koncertą išgraibstė per tris dienas

Varinės kaime (Ukmergės r.) anšlagas į penktadienio vakarą vyksiantį atlikėjo Radži koncertą. Visi 100 bilietų buvo šluote iššluoti per tris dienas, kaimo bendruomenės pirmininkė koncerto dieną organizatorių paprašė skirti dar keliasdešimt papildomų bilietų.

Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Zimblienė

Jan 16, 2015, 5:52 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 8:45 PM

„Negavau bilieto į Radži koncertą. Sensacija kažkokia. Kiek žinau, žmones dabar sunku kur nors prisikviesti, į bendruomenės renginius susirenka jie vangiai, o čia, prašom - į koncertą visi bilietai išgraibstyti. Gal tai vadybos triukas? Gal žmones taip paveikė koncerto reklaminės afišos – į savo koncertinį pasimatymą Radži kviečia įsiamžinęs prie gražaus automobilio ir gražios moters“, - sakė Rimantas Laniauskas, Pašilės Šv. Barboros bažnyčios klebonas.

Varinės kaimas ribojasi su Ukmergės priemiesčiu Pašile, kur gyvena apie tūkstantis gyventojų. Tad neatmetama galimybė, kad nemažai bilietų į koncertą įsigijo ir pašiliškiai.

Žmonės išsiilgę žinomų atlikėjų

„Čia ne taip dažnai kas koncertuoja iš žinomų atlikėjų, dažniausi mūsų svečiai – rajono saviveiklininkai. Mūsų žmonėms, ypač pagyvenusiems, patinka Radži ir jo dainos. Kadangi kartu su juo dar koncertuos ir Birutė Dambrauskaitė, kiti, kaip sakė, eina į koncertą tik dėl jos. Kaimo žmonės nori pamatyti savo mėgstamą atlikėja gyvai, ne tik iš televizijos ekrano bei jį „pačiupinėti“, - sakė Varinės kaimo bendruomenės pirmininkė Regina Černiauskienė.

Pasak jos, iki šiol nemažą pasisekimą turėjo ir rugpjūčio pabaigoje įvykęs Vitalijos Katunskytės koncertas.

Tad kai gruodžio mėnesį R.Černiauskienei paskambino Radži vadybininkas ir pasiūlė surengti bendruomenei koncertą, ji ilgai nedvejojusi sutiko.

Kad koncertas įvyktų reikėjo parduoti mažiausiai 50 bilietų, nekainuojančių nė 10 eurų. „Jau maniau, kad koncertas neįvyks, nes praėjusį savaitgalį siautėjusi vėtra Pašilėje nuo visur plėšė koncerto reklamines afišas. Laimei, mano nuogąstavimai nepasitvirtino – šeštadienį iš koncerto rengėjų gavau parduoti 100 bilietų ir jau po trijų dienų jų nebeliko“, - teigė bendruomenės pirmininkė.

Pasak jos, kad į koncertą patektų visi norintys, 200 kvadratinių metrų ploto bendrovės „Geras skonis“ salėje, talpinančioje 100 kėdžių, ketinama papildomai dar pastatyti ir suolų. Varinės kaimo bendruomenė iš viso vienija 62 gyventojus. Paprastai į bendruomenės renginius iš jų susirenka ne daugiau kaip 40.

Į rinką stumia naują projektą

„Kaimo žmonės Radži myli, jis nepasididžiuoja ir koncertus rengia kaimo kultūros centruose, bendruomenėse. Dauguma koncertų vyksta jo ištikimų gerbėjų pageidavimu. Šiuo metu bandome daryti dviejų populiarių atlikėjų: Radži ir B. Dambrauskaitės bendrą projektą, tad vyksta savotiška jo žvalgyba, įdirbis“, - sakė Kaune įsikūrusios koncertinės firmos „Emidija“ vadovas Gražvydas Mažonas.

Kol kas koncertų buvo nedaug – pernai gruodį penki įvyko Varėnos ir Lazdijų rajonuose, o šiais metais su šiuo projektu startuojama Ukmergės rajone.

Šį penktadienį čia suplanuoti net trys Radži ir B.Dambrauskaitės koncertai. Pirmasis – Želvos, antrasis – Taujėnų kultūros centruose ir paskutinis – Varinės kaimo bendruomenėje.

„Tai, kad į koncertą Varinės kaime prireikė gerokai virš 100 bilietų – labai geras rezultatas, tiesiog anšlagas. Želvoje ir Taujėnuose koncertai silpnesni, ten pavyko parduoti tik po 50 - 60 bilietų. Palyginimui, Dzūkijoje į šiuos koncertus sulaukėme nuo 70 iki 150 klausytojų“, - teigė minėtos koncertinės firmos atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.