Besiskirstanti grupė „Karma“ rengiasi paskutiniam koncertų turui

Muzikantai praneša, jog šis turas bus paskutinis grupės istorijoje. „Karma“ skirstosi, jos lyderis K.Likša rengiasi pradėti solinę karjerą.
Muzikantai praneša, jog šis turas bus paskutinis grupės istorijoje. „Karma“ skirstosi, jos lyderis K.Likša rengiasi pradėti solinę karjerą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 2:09 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 12:47 PM

Po beveik metus trukusių įrašų grupė Karma skelbia darbo studijoje pabaigą. Antrasis „Karmos“ albumas „Gyvenimo pradžia“ jau neužilgo pasieks gerbėjus. Po kelių savaičių grupė pradės koncertinį albumo pristatymo turą per didžiausius Lietuvos miestus.

„Nekoncertavome jau daugiau nei metus, nes labai rimtai ir atsakingai dirbome įrašų studijoje.Net geriausiame sapne negalėjau susapnuoti, kad būsiu toks patenkintas albumo dainomis. „Gyvenimo pradžia“ – albumas, kuris yra išbaigtas, turintis vientisą istoriją ir mano subjektyvia nuomone jis yra daug brandesnis nei pirmasis mūsų albumas „Užsimerksiu“. Todėl labai laukiame koncertų, kuomet visa tai galėsime padovanoti savo klausytojams, draugams bei artimiausiems žmonėms“, – sakė Kazimieras Likša.

Jau vasario mėnesį grupė pradės koncertinį turą, kurio metu aplankys Vilnių, Druskininkus, Alytų, Šiaulius, Klaipėdą bei Kauną. Deja, muzikantai praneša, jog šis turas bus paskutinis grupės istorijoje. „Karma“ skirstosi, jos lyderis K.Likša rengiasi pradėti solinę karjerą.

„Ateina metas, kai kiekvienas turime apsispręsti, ko norime siekti gyvenime. Jau kuris laikas nebeturiu abejonių. Mano kelias – muzika. Teko daugiau nei metus svarstyti apie tolimesnius veiksmus ir priėjau išvadą, jog šis sprendimas nors ir kiek bebūtų sunkus, tačiau jis yra būtinas. Grupė Karma yra ir dar ilgai bus tai, ką sukūriau geriausio per savo gyvenimą, tačiau dabar reikės versti naują puslapį, kuris ir vadinsis „Gyvenimo pradžia“. Dėl to šis albumas yra svarbus. Per šias dainas aš iš naujo pažinau save. Noriu tikėti, jog tai pavyks padaryti kiekvienam žmogui, kuris jo pasiklausys“, – pasakojo grupės K.Likša.

Koncertuose grupė žada atskleisti savo energingąją pusę, kurios pasak K.Likšos antrajame albume yra apstu. Tačiau pasirodymų metu taip pat skambės dainos iš pirmojo albumo, kurioms pasikeitusi grupės sudėtis surado naujus muzikinius sprendimus.

„Po tiek laiko mums reikės iš naujo priminti klausytojams, ką sugebame sukurti koncerto metu. Nenoriu prižadėti, jog pamatysite niekur neregėtą šou, tačiau galiu užtikrinti, kad viskas bus beprotiškai nuoširdu“, – ragino savo klausytojus K.Likša.

Grupė labai kviečia visus savo klausytojus susitikti koncertuose: vasario 6 d. Vilniuje, klube „Tamsta“, vasario 13 d. Druskininkų Kolonadoje, vasario 14 d. Alytuje, klube „Fenix“, vasario 20 d. Šiauliuose, klube „Blic“, vasario 21 d. Klaipėdoje, klube „Roxy“, vasario 27 d. Kaune, klube „Punto jazz palėpė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.