„Pinup Girls“ pristato naują seksualų kūrinį „Eksperimentas“

„Pinup Girls” duetas savo klausytojams įteikė dar vieną dovaną – naujausią kūrinį „Eksperimentas”.<br>„Fotogenijai“ nuotr.
„Pinup Girls” duetas savo klausytojams įteikė dar vieną dovaną – naujausią kūrinį „Eksperimentas”.<br>„Fotogenijai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-21 09:59, atnaujinta 2018-01-15 11:22

Nors šventinis laikotarpis gyvas tik prisiminimuose, bet šiandien „Pinup Girls“ duetas savo klausytojams įteikė dar vieną dovaną – naujausią kūrinį „Eksperimentas“. „Kiekviena diena – lyg eksperimentas, – patikino Viktorija Sutkutė, – kur kiekvieno iš mūsų laukia netikėtumai, nauji potyriai, neatrasti nuotykiai ir, žinoma, žmogų taip stipriai valdantys neišmatuojami jausmai. O vyro ir moters santykiai – realiausia laboratorija“.

Labiau suaugusios, įgavusios dar daugiau pasitikėjimo savimi ir besimėgaujančios gyvenimo teikiamais malonumais atlikėjos, šioje dainoje paliko ir savo išgyvenimų pėdsakus. „Manau, kad visi bent vieną kartą savo kailiu patyrėme, ką reiškia būti įsimylėjusiam iki plaukų galiukų. Tiesa, dažniausiai dėl nelaimingos meilės verkia moterys, bet mūsų dainos pagrindinė herojė ne naivi mergaitė, bet žinanti savo vertę moteris.

Stipri, mokanti mylėt, seksuali, bet įskaudinta gali atsimokėti dvigubai“, – entuziastingai mintimis dalijosi Simona Nainė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.