„Eurovizijos“ atrankoje – konkurentų Mios ir E. Lubio duetas

Antradienio vakarą LRT televizijos studijoje nufilmuota dar viena „Eurovizijos“ atrankos laida, kurią žiūrovai pamatys šį šeštadienį. Jie sulauks kiek neįprasto vaizdo – du konkurso dalyviai dainuos duetu.

Antradienio vakarą kartu padainuoti į atrankos sceną kilo E.Lubys ir Mia.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Antradienio vakarą kartu padainuoti į atrankos sceną kilo E.Lubys ir Mia.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 27, 2015, 7:24 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 9:45 PM

Po to, kai šeštadienį iš kovos iškrito Tadas Juodsnukis, dėl kelialapio į „Euroviziją" toliau varžosi septyni atlikėjai – Mia, Edgaras Lubys, Neringa Šiaudikytė, Liepa Mondeikaitė, Vaidas Baumila, Monika Linkytė ir Jurgis Brūzga.

Keletui iš jų praėjusį savaitgalį komisija pateikė netikėtą pasiūlymą. Ieškant geriausio Lietuvos „eurovizinio“ varianto, buvo pasvarstyta, kad galbūt Mia ir E.Lubys ar V.Baumila ir M.Linkytė galėtų padainuoti duetu. Balai už atlikimą jiems būtų skiriami atskirai, tačiau ką gali žinoti – galbūt atsiskleis toks geras duetas, kad kils minčių būtent jį siųsti į „Euroviziją“.

Atrankos dalyviai į pasiūlymą reagavo atsargiai – nė vienas iš karto nesutiko, paprašė laiko pagalvoti, o kai kurie į tokį variantą žiūrėjo skeptiškai.

Tačiau keletas dienų apmąstymų davė savo – antradienio vakarą kartu padainuoti į atrankos sceną kilo E.Lubys ir Mia. Jie atliko dainą „Take My Love“.

„Dainavimas duetu – dar viena įdomi galimybė atskleisti savo sugebėjimus. Be to, tai – ir dar vienas įdomus akcentas atrankos žiūrovams“, – sakė atrankos prodiuseris Dominykas Kubilius, užsiminęs, kad kitose laidose galbūt pamatysime ir daugiau duetų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.