Po M.A.M.A. ceremonijos – žvaigždžių šėlionės iki paryčių

Penktadienio vakarą nugriaudėjus muzikos apdovanojimų ceremonijai M.A.M.A., dauguma jos dalyvių pratęsti vakarėlio važiavo šimtą kilometrų. Mat pati ceremonija vyko Kaune, o jos dūzgės – Vilniuje, naktiniame klube „Exit“. Čia aptarti renginio ir pasilinksminti atvyko būrys žinomų Lietuvos muzikos atlikėjų.

Jazzu su mylimuoju J.Jankevičiumi.<br>T.Bauro nuotr.
Jazzu su mylimuoju J.Jankevičiumi.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2015-01-31 03:53, atnaujinta 2018-01-14 13:10

Į M.A.M.A. dūzges susirinko grupių „Colours Of Bubbles“, „Biplan“, „Skamp“, „Bavarija“, „G & G Sindikatas“ nariai, Monika Linkytė, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, dizainerė Ramunė Piekautaitė su vyru Kęstučiu Verslovu ir daugelis kitų garsių Lietuvos žmonių.

Dėmesio centre atsidūrė Metų grupė – Leonas Somovas ir Jazzu. Dainininkė Jazzu M.A.M.A. scenoje apgynė Lietuvos gėjų lygos lyderį Vladimirą Simonko, kuris pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje buvo pasitiktas kurtinančiu švilpimu.

Vakarėlyje po ceremonijos prie dainininkės vienas po kito ėjo kolegos ir sveikino ją už teisingą poelgį. Pati atlikėja buvo kiek sutrikusi.

„Buvo dalykų, kurie ceremonijoje man nepatiko. Pavyzdžiui, Andrius Rožickas – tikrai talentingas žmogus, bet kai kurie jo juokeliai buvo nevykę. Aš tai ir pasakiau scenoje.

Visada stengiuosi sakyti tai, ką galvoju. Gal kartais reikėtų patylėti. Bet mane pritrenkė tai, kaip buvo sutiktas V.Simonko“, – prisipažino Jazzu.

Dainininkę nuramino mylimojo dėmesys – vakarą ji leido su TV laidų vedėju Justinu Jankevičiumi.

„Bavarijos“ nariai Deivydas Zvonkus ir Juozas Liesis sukosi šokių aikštelėje, o Metų roko grupe pripažinti „Colours Of Bubbles“ vakaro sėkmę „laistė“ prie stalo.

„Būti toje scenoje buvo tiesiog labai gera“, – prisipažino grupės narys Tomas Grubliauskis, pasidžiaugęs, kad po pasirodymo ceremonijoje tą patį vakarą pradėjo sparčiai augti „Colours Of Bubbles“ gerbėjų skaičius feisbuke. Panašu, kad nemažai žiūrovų apie šią grupę penktadienį išgirdo pirmą kartą gyvenime.

„G & G Sindikato“ stovykloje buvo juokaujama, kad į užsienį išvykęs grupės narys Kastetas turi rimtą konkurentą – su grupe penktadienį repavusį Metų alternatyvos prizo laimėtoją Vidą Bareikį.

„Neabejoju – prašysime Vido, kad sukurtų režisūrą didesniems grupės koncertams“, – sakė grupės vadybininkas Justas Čekuolis.

Tiesa, renginio programa sukėlė prieštaringų minčių.

„Koncertavo „Biplan“, „Bavarija“, „Man-go“. Pasijutau kaip 2000-ųjų apdovanojimuose. O buvo ir daugiau vyresnės kartos atlikėjų. Bet to turbūt reikia televizijai ir žiūrovams – per jaunų atlikėjų pasirodymus publika akivaizdžiai „nusėdo“, – pripažino „Skamp“ narys Viktoras Diawara.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.