Į sceną grįžusiai „Man-go“ lyderei nepakanka 24 paros valandų

R.Petrauskytė-Malašičevė įsisuko į darbų sūkūrį.<br>T.Bauro nuotr.
R.Petrauskytė-Malašičevė įsisuko į darbų sūkūrį.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-04 16:07, atnaujinta 2018-01-14 03:35

Grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė ir vėl prisiminė, kas yra beprotiškas tempas. Prasidėjus grupės veiklai tenka ne tik koncertuoti, dirbti įrašų studijoje, bet ir dalyvauti įvairiuose projektuose bei filmavimuose. Moteris pripažįsta – toks krūvis dažnai priverčia pamiršti apie miegą.

Pastarosiomis dienomis grupės merginos intensyviai ruošiasi pirmajam savo koncertui už Lietuvos ribų. „Man-go“ savaitės pabaigoje pasirodys Kembridže (Anglija). Tiesa, šis pasirodymas yra ne tik pirmasis „Man-go“ užsienio vizitas, bet ir pirmasis lietuviškos grupės koncertas viename didžiausių meno ir muzikos centrų visoje Rytų Anglijoje „Junction“. Šiame trijų salių komplekse yra tekę pasirodyti tokioms pasaulinio garso žvaigždėms kaip Sophie Ellis-Bextor, „Radiohead“ ar „Blur“.

Tiesa, Rima su nedideliu pavydu kitoms grupės merginoms galvoja apie artėjančią kelionę. Jos turės galimybę Kembridže pasilikti visą savaitgalį, o Rima po penktadienio koncerto jau šeštadienio rytą išskubės į Lietuvą. Šiuo metu, be grupės „Man-go“ veiklos, Rima dalyvauja ir analogų neturinčiame projekte „Delfinai ir žvaigždės“, kur kartu su delfinariumo gyventojais rengia pasirodymus. Būtent į šio projekto filmavimus Rima ir skubės.

„Dabar toks metas, kai laiko lieka tik dukrelei, tačiau miegą tokiu atveju dažnai tenka pamiršti. Gal ir buvau šiek tiek pasiilgusi tokio gyvenimo tempo, tačiau vis tiek nekantrauju, kol viskas nusistovės, susidėlios į savo vietas ir galėsiu daugiau laiko skirti tiesiog sau. O kol kas 24 valandų paroje man per mažai“, – šypsosi Rima.

Praėjusią savaitę Rimai teko dalyvauti M.A.M.A apdovanojimų ceremonijoje, po to laukė jau minėtas projektas „Delfinai ir žvaigždės“, į kurio filmavimus skubės ir iš Kembridžo, kitą savaitę numatomas grupės „Man-go“ pasirodymas projekte „Lietuvos Supermiestas“. Rodos, moteriai atsikvėpti dar ilgai nebus kada. Grupė ne tik koncertuoja ir dalyvauja projektuose, bet ir įrašinėja naują dainą. Norisi, kad gerbėjai ją išgirstų kuo greičiau, todėl įrašų studijoje tenka praleisti nemažai laiko. „Man-go“ pasirodymas M.A.M.A. ceremonijoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.