„Stilius“ kviečia laimėti susitikimą su populiariuoju E.Sheeranu

Jau šį sekmadienį, vasario 15-ąją, Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuos viena ryškiausių šių dienų popmuzikos žvaigždžių – pirmą sykį į Lietuvą atvykstantis Edas Sheeranas. Žurnalas „Stilius“ vienam portalo lrytas.lt skaitytojui ar skaitytojai suteiks galimybę ne tik nemokamai stebėti šį puikų koncertą, bet ir susitikti su vakaro žvaigžde.

23-ejų E.Sheerano populiarumas – neginčijamas.<br>„Scanpix“ nuotr.
23-ejų E.Sheerano populiarumas – neginčijamas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2015, 12:16 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:05 PM

23-ejų E.Sheerano populiarumas – neginčijamas. Abu dainininko ir muzikos kūrėjo albumai, 2011-aisiais išleistas „+“ ir pernai birželį pasirodęs „X“, pasiekė pirmąją Didžiosios Britanijos „topų“ vietą. Naujausias albumas pasiekė pirmąją vietą dvylikoje valstybių, tarp jų – JAV, kur šiuo metu susidomėjimas melodinga E.Sheerano popmuzika – itin didelis.

Hitais „The A Team“ ir „Lego House“ išgarsėjęs E.Sheeranas 2012-aisiais pelnė du Britų muzikos apdovanojimus – geriausio britų atlikėjo ir už ryškiausią proveržį. Kūrinys „The A Team“ pelnė prestižinį Ivoro Novello prizą – kaip geriausia metų daina. Tais pačiais metais E.Sheeranas koncertavo Londono olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje.

2013-aisiais „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje E.Sheeranas dainavo su Eltonu Johnu, tais pačiais metais gastroliavo su dainininke Taylor Swift, kurios albumą „Red“ padėjo įrašyti. Pernai įrašyta E.Sheerano daina „I See Fire“ skambėjo filme „Hobitas: Smogo dykynė“.

Praėjusį savaitgalį E.Sheeranas vėl koncertavo „Grammy“ ceremonijoje – šįkart su legendine grupe „Electric Light Orchestra“, džiazo pianistu Herbie Hancocku, grupės „The Roots“ nariu Questlove ir gitaristu Johnu Mayeriu.

Statulėlių Edas nelaimėjo, tačiau džiaugėsi, kad jo kūriniai akimirksniu vėl šovė į populiariausiųjų sąrašo viršūnę.

Kitą antradienį E.Sheeranas švęs 24-ąjį gimtadienį. Ta proga „Stilius“ siūlo laimėti kvietimą į koncertą ir susitikimą su žvaigžde.

Taisyklės paprastos – reikia pasidalyti šia žurnalo „Stilius“ žinute feisbuke, pamėgti „Stiliaus“ paskyrą šiame socialiniame tinkle, o feisbuko komentaruose parašyti gimtadienio linkėjimą E.Sheeranui – įdomiausi bus perduoti pačiam atlikėjui.

Dalyvauti konkurse galima iki penktadienio 9 valandos ryto. Laimėtoją paskelbsime „Stiliaus“ paskyroje feisbuke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.