Išplūsta O.Pikul-Jasaitienė mano, kad R.Ščiogolevaitė – dviveidė

Šiandien dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės sukritikuota atlikėja Oksana Pikul-Jasaitienė sutriko. Ne kiek dėl kritikos, kiek dėl veidmainiavimo.

„Dviveidiškumas nėra dorybė! Nemėgsti žmogaus – nešok pagal jo muziką, nekenti, nelinkėk ramaus nėštumo į akis, kai už akių gyvatės šnypščia. Būkim tikri žmonės! Neapsimetinėkit į akis! Tai tiesiog dviveidiškumas!“, – rėžė Oksana.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Dviveidiškumas nėra dorybė! Nemėgsti žmogaus – nešok pagal jo muziką, nekenti, nelinkėk ramaus nėštumo į akis, kai už akių gyvatės šnypščia. Būkim tikri žmonės! Neapsimetinėkit į akis! Tai tiesiog dviveidiškumas!“, – rėžė Oksana.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-12 18:48, atnaujinta 2018-01-13 09:03

Ketvirtadienį R.Ščiogolevaitė sukritikavo grupės dainavimo sugebėjimus.

„Iškilo klausimas. Kam laikyti grupėje vos pradainuojančias personas, jei yra galimybė turėti dainuojančias. Gyvam garsui jos būna pakviečiamos į pasirodymus, ir atrodo gerai. Kaip šokėjas, įvaizdžiui? Puiku! Tai kam tada leisti joms dainuoti? Jei net fonograma nepaslepia klaikaus tarimo ir baisaus bebalsumo! – rėžė dainininkė. – Akyse stovi Pikul interviu, kur ji didžiuojasi, kad grupė dainuoja ne „papais“. Auga mano dukra. Jei nepavyks jai įdiegti, kokio lygio iš tiesų yra „pupytės“, tikiuosi, bent išmokysiu atskirti dainavimą balsu nuo dainavimo papais. Pastarasis, beje būdingas Oksanai. Nenustebsiu, jei ir mane, kaip Vaivą, paduos į teismą už... už ką mane?“.

R.Ščiogolevaitė turėjo omenyje atvejį, kai O.Pikul-Jasaitienei pyktį sukėlė vieši būrėjos Vaivos Budraitytės pasvarstymai apie atlikėjos ateitį.

Oksana į tokią kritiką reagavo išvadindama R.Ščiogolevaitę dviveide.

„Čia naujas LT šou pasaulio triukas? Kiekvieną dieną užstumkim ir gaukim sau norimo piaro? Žavi moteris, 2 vaikučių mama, nekart lepinama mano komentaruose kaip labai žavi dama, dar ketvirtadienį filmavimo metu šokusi ir kartu dainavusi su „Naujosiomis Pupytėm“, štai taip rėžė...

Kas tai???Na juk ji populiari moteris, jai dėmesio ir reklamos stokos kaip ir neturėtų būti...Tuomet peršasi viena mintis... Kerštas už tai, jog pokalbio laidoje pabariau „būrėją“ Vaivą už jos propoguojamą sveiką gyvensenos būdą, tuo tarpu, jaunai šeimai buria ir linki nelaimės, nesusilaukti vaikų, nesveikatos, konstatuoja, jog Dievas jų neduos ir t.t. Mano žodžiai Vaivai kažkodėl stipriai palietė ir Rūtą. Matyt draugystė...Draugą ginti gražu!Aš taip pat pasielgčiau, tik ne tokiu būdu. Berods pati katik buvo besilaukianti mama ir manęs Rūta pasiteiravo laidos filmavimo metu“ „Kodėl tu eini filmuotis, tau juk stebuklingas laukimo laikas turi saugoti save ir savo nervus, lėliuką...“ O po paros mano gerbiama dama rėžia apie papus...Hmmm....Dviveidiškumas nėra dorybė! Nemėgsti žmogaus – nešok pagal jo muziką, nekenti, nelinkėk ramaus nėštumo į akis, kai už akių gyvatės šnypščia. Būkim tikri žmonės! Neapsimetinėkit į akis! Tai tiesiog dviveidiškumas!“, – rėžė Oksana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.