R. Ščiogolevaitė pratrūko: „Oksanai būdingas dainavimas papais“

Ant grupės „Naujos pupytės“ šią savaitę kritika pilasi iš visų pusių. Savaitės pradžioje kita merginų grupė „4 Roses“ pareiškė, kad „pupytės“ galbūt nukopijavo jos idėjas, o ketvirtadienį dainininkė Rūta Ščiogolevaitė sukritikavo grupės dainavimo sugebėjimus.

R.Ščiogolevaitė (kairėje) rėžė nemalonių pastabų O.Pikul-Jasaitienei.<br>J.Stacevičiaus ir T.Bauro nuotr.
R.Ščiogolevaitė (kairėje) rėžė nemalonių pastabų O.Pikul-Jasaitienei.<br>J.Stacevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2015, 1:31 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:58 AM

Socialiniame tinkle Rūta parašė, kad tikriausiai užsitrauks ne tik „Naujų pupyčių“ lyderės Oksanos Pikul-Jasaitienės, bet ir savo mamos bei močiutės nemalonę – už praleistą progą patylėti. Tačiau čia pat parašė, kad tylėti tiesiog negali.

„Iškilo klausimas. Kam laikyti grupėje vos pradainuojančias personas, jei yra galimybė turėti dainuojančias. Gyvam garsui jos būna pakviečiamos į pasirodymus, ir atrodo gerai. Kaip šokėjas, įvaizdžiui? Puiku! Tai kam tada leisti joms dainuoti? Jei net fonograma nepaslepia klaikaus tarimo ir baisaus bebalsumo!“ – rėžė dainininkė.

„Akyse stovi Pikul interviu, kur ji didžiuojasi, kad grupė dainuoja ne „papais“. Auga mano dukra. Jei nepavyks jai įdiegti, kokio lygio iš tiesų yra „pupytės“, tikiuosi, bent išmokysiu atskirti dainavimą balsu nuo dainavimo papais. Pastarasis, beje būdingas Oksanai. Nenustebsiu, jei ir mane, kaip Vaivą, paduos į teismą už... už ką mane?“ – klausė R.Ščiogolevaitė, turėdama omenyje atvejį, kai O.Pikul-Jasaitienei pyktį sukėlė vieši būrėjos Vaivos Budraitytės pasvarstymai apie atlikėjos ateitį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.