Prieš koncertą Vilniuje – E. Sheerano asmenukės su gerbėjais

Britų popžvaigždės Edo Sheerano dienotvarkė – perpildyta. Penktadienio vakarą surengęs koncertą Varšuvoje, šeštadienį jis lėkė į Italiją, kur dainavo San Remo festivalyje, o iš ten sekmadienį – į Lietuvą, kur 23-ejų dainininko laukė pilnutėlė „Siemens“ arena gerbėjų.

E.Sheerano susitikimas su gerbėjais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
E.Sheerano susitikimas su gerbėjais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 15, 2015, 7:35 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:07 AM

Šią savaitę Edas dar spėjo padainuoti „Grammy“ ceremonijoje ir Stevie Wonderio pagerbimo koncerte Los Andžele bei surengti pasirodymą Prahoje.

Nebūtų nuostabu, jei jis jaustųsi pervargęs, tačiau į Vilnių sekmadienio popietę atvykęs dainininkas prieš pasirodymą dar spėjo surengti trumpą susitikimą su gerbėjais.

„Mielas ir visiškai nepasipūtęs“, – trumpai pabendravę su žvaigžde, džiaugėsi lietuviai.

Gerbėjai nepraleido progos dainininkui palinkėti linksmo gimtadienio – 24-eri E.Sheeranui sukaks antradienį, tą vakarą jis koncertuos Taline.

„Mačiau jo koncertą Italijoje, tačiau vieno jo pasirodymo – per mažai. Esu laiminga, mano svajonė išsipildė. Visa drebėjau iš jaudulio, bet jis labai draugiškas ir mielas“, – sakė dėl Edo pasirodymo iš Milano į Vilnių skridusi Karolina Meschino.

Su kiekvienu gerbėju E.Sheeranas noriai įsiamžino asmenukėje.

„Neturėjau laiko pagalvoti apie tai, kaip švęsiu gimtadienį. Gal draugai kažką Taline sugalvos. Bet aš nesureikšminu gimtadienių“, – lrytas.lt sakė dainininkas.

Hitų „Thinking Out Loud“, „I See Fire“, „Sing“, „The A Team“ ir daugybės kitų populiarių dainų atlikėjas E.Sheeranas Lietuvoje lankosi pirmą kartą. Į jo pasirodymą Vilniuje susirinko apie 10 tūkstančių gerbėjų.

Iškart po koncerto jis ketino išvykti į Rygą – dainininko viešnagei Lietuvoje tebuvo skirtos maždaug aštuonios valandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.