„Jonavos pavasario“ chore – „Eurovizijos“ dainos autorius

„Galbūt „Eurovizijos“ atrankoje nugalėjusios dainos „This Time“ autorius Vytautas Bikus į pergalę atves ne tik Moniką Linkytę ir Vaidą Baumilą, bet ir „Jonavos pavasario“ chorą“, – po savaitgalį vykusios „Eurovizijos“ atrankos sakė „Jonavos pavasario“ choro choristai.

„Jonavos pavasario“ choro komandoje – šių metų „Eurovizijos“ dainos autorius V.Bikus (antras iš kairės).<br>www.jonavoszinios.lt nuotr.
„Jonavos pavasario“ choro komandoje – šių metų „Eurovizijos“ dainos autorius V.Bikus (antras iš kairės).<br>www.jonavoszinios.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Vilčinskienė (www.jonavoszinios.lt)

Feb 23, 2015, 12:53 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:10 PM

Televizijos projektui „Chorų karai“ besiruošiančio „Jonavos pavasario“ choro komandoje – šių metų „Eurovizijos“ dainos autorius V.Bikus.

Jonavos choristai juokauja, kad šiais metais jie „sirgo“ ne tik už „Eurovizijos“ atrankoje matomus atlikėjus, tačiau ir už žmogų, kuris buvo „už kadro“ – dainos „This Time“ autorių V.Bikų.

Pasak „Jonavos pavasario“ choro generolo Arvydo Vilčinsko, V.Bikus ruošia ir Jonavos choro dainų aranžuotes, jis dalyvavo ir Jonavos choro atrankoje, o V.Bikaus balsas – vienas svarbiausių renkant Jonavos choro atliekamas dainas projekte „Chorų karai“.

„Tai – puikus žmogus ir nepamainomas savo srities specialistas, todėl tiek aš, tiek choristai džiaugiamės, kad Vytautas yra mūsų komandoje. Manau, kad darbas su V.Bikumi bus labai naudingas ir mūsų choro nariams – chore dainuojantys jonaviečiai turi puikią progą padirbėti su tikru savo srities profesionalu“, – sakė A.Vilčinskas.

Projektas „Chorų karai“ TV3 televizijoje startuos kovo mėnesį. Pirmą kartą jame dalyvaus ir Jonavos miesto choras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.