Kurių Lietuvos žvaigždžių lietuviai labiausiai laukia vestuvėse?

Išrankesnio muzikinio skonio jaunavedžiai renkasi Merūną Vitulskį, Vaidą Genytę, Urtę Šilagalytę, Vladą Kovaliovą.

Dž.Butkutė – daugelio vestuvininkų trokštama, bet tikrai ne visų įperkama atlikėja.<br>T.Bauro nuotr.
Dž.Butkutė – daugelio vestuvininkų trokštama, bet tikrai ne visų įperkama atlikėja.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2015, 1:50 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:16 AM

Apie tai pasakoja vestuvių organizatorės Laura Vagonė ir Kristina Kaikarienė bei muzikos agentūros „Rootslive“ vadovas Simonas Čepėnas.

Laura Vagonė: „Vestuvių muzikantus pasirinkti yra labai sunku. Savo klientų visuomet klausiu, ko jie paprastai klausosi, į kokius renginius vaikšto, ir pagal tai bandau pasiūlyti, kas galėtų groti jų vestuvėse. Nebepopuliarūs muzikantai, grojantys tuos pačius kūrinius, įvaldę vos porą instrumentų.

Autorinės programos neklesti, visiems norisi žinomų dainų. Kartais siūlau pataupyti torto, batelių ar fejerverkų sąskaita ir juos iškeisti į tikrai labai gerą atlikėją. Tarp labiausiai geidžiamų yra Donatas Montvydas ar Džordana Butkutė, bet ne kiekvienų vestuvių biudžete yra pakankamai lėšų.

Žinoma, yra ir labai puikių „koverių“ programų – tai ir Baiba Skurstenė, Julija Jegorova, Girmantė Vaitkutė, Vaidas Baumila su grupėmis. Labai džiaugiuosi, kad jų vis daugėja.“

Simonas Čepėnas: „Dažniausiai kompanijos vestuvių atlikėjus renkasi pagal savo muzikinį skonį. Pas mus įprastai kreipiasi jau žinodami, ko nori. Kadangi turime aiškias programas pagal muzikinius laikotarpius – devintąjį, dešimtąjį dešimtmečius,  žmonės turi galimybę iš karto atsirinkti.

Kitas būdas, kuriuo pas mus ateina klientai, – pagal vestuvių planuotojų rekomendacijas. Dažnas pasikliauja savo amato profesionalų nuomone ir renkasi tai, ką jau patikrino kiti jaunavedžiai. Trečias variantas – kai žmonės pamato atlikėją per jo koncertus ir iš karto žino, kad nori būtent šio projekto. Tai labai matyti dabar su nauja Šorenos programa, taip pat artėja „Orgen Roll Band" turas po Lietuvą.“

Itin universalus ir populiarus yra Baibos su grupe projektas, kuriame grojama devintojo dešimtmečio muzika. Ji tinka ir patinka beveik trims kartoms.

Kitas labai universalus atlikėjas – Jurgis Brūzga su dešimtojo dešimtmečio programa. Augustės Vedrickaitės programa ir Julijos Jegorovos bei Mantvydo Čiuplio duetas paperka tuo, kad įtraukėme ir lietuviškus kūrinius. Pastebėjome, kad pastaruoju metu itin pasigendama kokybiškos lietuviškos muzikos, asmeninių švenčių užsakovai jos pageidauja atlikėjų programoje.“

Kristina Kaikarienė: „Dažniausiai atlikėjai pasirenkami pagal šventės stilių ar muzikinį skonį, kuriuo pasižymi patys jaunavedžiai. Vieni renkasi tokius atlikėjus kaip Neda Malūnavičiūtė, kiti ieško muzikantų, galinčių ir vesti renginį, ir atlikti muzikinę programą.

Išrankesnio muzikinio skonio jaunavedžiai renkasi Merūną Vitulskį, Vaidą Genytę, Urtę Šilagalytę, Vladą Kovaliovą.

Itin puiki ir charizmatiška atlikėja, puikiai susitvarkanti scenoje, yra Baiba Skurstenė, taip pat – Mia. Negaliu pamiršti ir „Rondo“, kurie yra itin mėgstami. Nė vieno iš jų negalėčiau pavadinti tradiciniais vestuvių muzikantais. Tai yra žvaigždės, puikiai atliekančios savo darbą tiek viešuose renginiuose, tiek privačiose šventėse.

Universaliausi, žinoma, yra tradiciniai vestuvių muzikantai, kurie turi didžiules programas, tačiau dažniausiai mano ir mano klientų lūkesčių jie neatitinka. Vienaip ar kitaip, vestuvėms šimtu procentų rekomenduočiau „koverių“ programą. Neretas atvejis, kai jaunikis savo mylimajai užsako atlikėją, kad jis padainuotų jos mėgstamiausią dainą. Tai mane ir stebina, ir beprotiškai džiugina. Tokios akimirkos labai gražios.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.