Egidijus Dragūnas: klaipėdiečiai pamatys, ko Lietuva dar nematė

Liepos pradžioje Klaipėdos vasaros estradoje įvyks jau ketvirtas atlikėjo Egidijaus Dragūno – Selo koncertas.

Į Klaipėdą E.Dragūnas atvyko su drauge Eleonora.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Į Klaipėdą E.Dragūnas atvyko su drauge Eleonora.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Feb 26, 2015, 3:43 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:58 AM

„Klaipėdiečiai pamatys tai, ko Lietuva dar nematė – tai bus gražus geras šou, projekcijų ekranas bus 800 kvadratinių metrų ploto“, – pažadėjo Selas.

Ketvirtadienį jis atvyko į Klaipėdą pasišnekėti su miesto meru Vytautu Grubliausku, kaip būtų galima pagerinti estrados infrastruktūrą.

„Estrados būklė – ne pati geriausia. Gerai žinome, ko trūksta, kad renginiai sėkmingai vyktų. Aptarėme ūkio dalykus. Estrados nuoma kainuoja nedaug, bet mums tenka nuomotis daug papildomų dalykų, kurių čia nėra – kad ir elektros generatorius,“ – aiškino E.Dragūnas.

Jis neatmetė galimybės investuoti pinigų į elektros tinklo įvado įrangą – tai tarnautų ilgam, galima būtų paraginti prisidėti ir daugiau kompanijų, kurios pageidauja reklamuotis renginių metu.

Taip pat kalbėta apie žiūrovams skirtas vietas, kurias reikia remontuoti. Sutvarkyti tris – keturias eiles suoliukų prireiktų bene 30 tūkst. eurų. Todėl reikia ieškoti kitų pigesnių kelių, gal pavyktų pasitelkti privatų verslą.

Jokių konkrečių sutarimų kol kas negalima priimti, nes neaiški vasaros estrados ateitis. Pagal neseniai parengtą galimybių studiją numatyti net keturi jos ateities variantai.

„Kol nėra aiškios koncepcijos, kas čia bus, nėra kur investuoti. Tačiau ši unikali vieta, mano giliu įsitikinimu, turi savą stilistiką“, – sakė E.Dragūnas.

Vasaros estrados ateitis turėtų dominti ne tik kasmet čia koncertuojantį E.Dragūną. Šįmet čia bus surengti dar du dideli renginiai – Žilvino Žvagulio jubiliejinis koncertas ir Vakarų Lietuvos dainų šventė.

Į Selo koncertą Klaipėdoje bilietai pardavinėjami nuo sausio pradžios. Jau nupirkta 7000 bilietų. Iš viso estradoje yra 15 tūkst. vietų žiūrovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?