V. Baumila ir M. Linkytė kartu dainuos ir po „Eurovizijos“

„Jei laimėsime „Euroviziją“, tikrai toliau dainuosime kartu“, – tokius pažadus šypsodamiesi žarstė Vaidas Baumila ir Monika Linkytė, balandį viešėdami šių metų „Eurovizijos“ dalyvių koncerte Amsterdame. Tačiau tęsti muzikinius susitikimus scenoje jie nusprendė, nelaukdami gegužės 19-23 dienomis Vienoje vyksiančio konkurso rezultatų.

M.Linkytė ir V.Baumila kartu pasirodys koncertuose pajūryje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
M.Linkytė ir V.Baumila kartu pasirodys koncertuose pajūryje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2015, 7:55 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 9:23 PM

„Eurovizijos“ atrankoje komisijos sumanymu pirmą sykį kartu uždainavę, o galiausiai ir kelialapį į Austriją pelnę atlikėjai rado bendrą kalbą – šią vasarą ketina koncertuoti ir kartu, ir atskirai.

Jau paskelbta apie šešis akustinius pasirodymus, kuriuos Vaidas ir Monika surengs Palangos Kurhauzo salėje. Pirmasis jų vyks jau gegužės 30-ąją – praėjus savaitei po „Eurovizijos“. Ten pat duetas koncertuos ir birželio 14-ąją, liepos 1-ąją, liepos 14-ąją, rugpjūčio 12-ąją ir rugpjūčio 23-ąją.

Koncertuose skambės ir atskirai, ir kartu Vaido ir Monikos kūriniai. Tarp jų, žinoma, ir „eurovizinė“ daina „This Time“, kuri gegužės 21-ąją pradės antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį.

Lrytas.lt žiniomis, duetas priima ir kitus pasiūlymus koncertuoti kartu.

Toje pačioje Palangos salėje vasarą koncertuos ir kiti žinomi Lietuvos atlikėjai – Donatas Montvydas, Jurga Šeduikytė, Alina Orlova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.