Vaidas Baumila ir Monika Linkytė į „Euroviziją“ vešis dovanų

„Eurovizinis“ lietuvių singlas pasieks tūkstantį konkurso gerbėjų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Eurovizinis“ lietuvių singlas pasieks tūkstantį konkurso gerbėjų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 8:02 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 6:24 PM

Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausiančių Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės gerbėjai galės savo kolekcijoje turėti šiomis dienomis išleistą kompaktinę plokštelę „This Time“. Joje – net šešios „Eurovizijos“ pusfinalyje Vienoje skambėsiančios dainos versijos.

Greta angliškos kūrinio versijos single galima išgirsti „This Time“ variantus, atliekamus lietuvių ir prancūzų kalbomis.

Taip pat į leidinį įtraukta akustinė dainos versija, karaokės variantas ir šokių muzikos versija, sukurta prodiuserių komandos „One Element“.

Kompaktinė plokštelė išleista tik tūkstančio egzempliorių tiražu. Tiesa, Lietuvos parduotuves pasieks tik dalis jo – nemažai kompaktinių plokštelių bus išvežtos į Vieną, kur bus dovanojamos „Eurovizijoje“ dirbantiems žurnalistams. Lietuvos parduotuvėse kompaktinė plokštelė turėtų kainuoti apie 4 eurus. Daina „This Time“ šį pavasarį buvo išleista V.Baumilos albume „Iš naujo“ – tiesa, jame skambėjo be M.Linkytės įrašytas kūrinio variantas.

Paskutinį sykį Lietuvos „eurovizinio“ kūrinio kompaktinė plokštelė buvo išleista prieš ketverius metus – 2011-aisiais, kai didžiausiame Europos dainų konkurse skambėjo Evelinos Sašenko atliekama daina „C'est ma vie“. Tiesa, juo nebuvo prekiaujama – kompaktinė plokštelė buvo skirta tik reklamai.

„Euroviziniai“ singlai vertinami kolekcininkų – interneto aukcionuose vėliau jų siūloma įsigyti už nemažas sumas.

V.Baumilos ir M.Linkytės atliekama lietuviška „This Time“ versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.