Grupė „Riteriai“ sukūrė palaikymo dainą šauktiniams

„Riteriai“ tikisi, kad savo daina jiems pavyks palaikyti į privalomąją karo tarnybą vyksiančius šauktinius.
„Riteriai“ tikisi, kad savo daina jiems pavyks palaikyti į privalomąją karo tarnybą vyksiančius šauktinius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2015, 11:34 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 9:14 PM

Grupė „Riteriai“ įrašė dar vieną palaikomąją dainą. Pirmą savo kūrybos dainą grupė skyrė interneto sensacijai Monikai Šalčiūtei. Šį kartą „Riteriai“ neliko abejingi Lietuvos vyrams, pašauktiems į kariuomenę.

Grupė nusprendė palaikyti vyrus, kuriuos trečiadienį Krašto apsaugos ministerija pašaukė į devynių mėnesių tarnybą. Šiuo kūriniu norima padrąsinti ir palaikyti visus beveik 37 tūkstančius vyrų, kurie netikėtai sužinojo, kad yra kviečiami į privalomąją karo tarnybą.

Grupės vaikinai tikisi, kad kūrinys nepaliks abejingų ir patiks visiems: tiek patiems pašauktiesiems, tiek šauktinių loterijoje „laimėjusiems“ ir nepakliuvusiems į šauktinių sąrašus.

Naujoje „Riterių“ dainoje apdainuojama karo tarnyba ir kardinaliai pasikeisiantis šauktinių gyvenimas.

„Ši daina mums vėlgi gimė visai netikėtai. Tai išties aktuali tema vyrams, kurie lyg iš giedro dangaus sužinojo, kad turi mesti darbus, palikti šeimas, sustabdyti būsto paskolas ir beveik metams išvykti į privalomąją karo tarnybą. Skamba išties grėsmingai, tad norėdami palaikyti visus šauktinius jiems sukūrėme dainą“, – sakė grupės nariai.

„Riteriai“ tikisi, kad šia daina jiems pavyks palaikyti į privalomąją karo tarnybą vyksiančius šauktinius ir jiems devynių mėnesių tarnybos laikotarpis prabėgs it viena diena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.