„Eurovizijos“ staigmena: lietuviai scenoje parodė ir vyrų bučinį

Šeštadienio rytą Vienos „Stadthalle“ arenoje surengta Lietuvos dainininkų Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės antroji repeticija pateigė staigmeną. Viename jos epizode scenoje pasibučiavo ne tik pagrindiniai, bet ir pritariantieji atlikėjai – Dainotas Varnas ir Jurijus Veklenka.

Repeticijoje trečią sykį skambant dainai, pasibučiavo ne tik Vaidas ir Monika, bet ir Dainotas su Jurijumi (kairėje).<br>R.Zilnio nuotr.
Repeticijoje trečią sykį skambant dainai, pasibučiavo ne tik Vaidas ir Monika, bet ir Dainotas su Jurijumi (kairėje).<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Viena

May 16, 2015, 2:19 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 1:30 PM

V.Baumila ir M.Linkytė prieš keletą dienų minėjo, kad dar neatskleidė visų savo „eurovizinio“ pasirodymo kortų. Gali būti, kad viena jų išaiškėjo šeštadienį.

Kūrinyje „This Time“ yra žodžiai „one kiss“ (vienas bučinys) ir pauzė, kurios metu pasibučiuoja Vaidas ir Monika.

Ankstesnių repeticijų metu D.Varnas ir J.Veklenka tą akimirką linksmai sukirsdavo rankomis. Tą patį padarydavo ir moterys – pritariančiosios vokalistės Justė Kraujelytė ir Rūta Žibaitytė.

Šįkart jos irgi sukirto rankomis, tačiau Dainotas su Jurijumi pasibučiavo, tiesa – į skruostą, o ne į lūpas.

Tai vis dėlto nepraslydo pro žurnalistų akis. Pirmasis klausimas, kuris po repeticijos spaudos konferencijoje buvo užduotas lietuviams, buvo būtent apie tai.

„Nuostabu, kad scenoje buvo ir gėjų bučinys. Tačiau kodėl ne į lūpas? Ir kodėl jo nebuvo anksčiau?“ – klausė kanalo „OutTV“ žurnalistas.

„Todėl mes ir turime ne vieną, o kelias repeticijas. Palūkėkite, per pusfinalį viską sužinosite“, – nusijuokė V.Baumila. Beje, abu pasibučiavę vyrai yra heteroseksualūs, o D.Varnas artimai draugauja su R.Žibaityte.

Portalui lrytas.lt jis prieš tai sakė, kad apie šią pasirodymo detalę dar galvojama. Bet, sprendžiant iš pasirodymo choreografijos ir filmavimo, išties gali būti, kad scenoje bučiuosis ne tik jis su Monika, bet ir pritariantieji dainininkai – ir vaikinai, ir merginos.

„Tikrai užuomina į tai, ką pamatysite pusfinalyje. Bet visko gali būti. Palikime intrigą, palaukime. Mes dar turime laiko iki trečiosios repeticijos“, – kalbėjo Vaidas.

„Eurovizijos“ spaudos centre bučinys sukėlė didelį šurmulį. Daugelis žurnalistų tikisi, kad vyrų bučinys bus ir pusfinalyje. „Merginos „Eurovizijos“ scenoje bučiavosi – prieš porą metų suomės pasirodyme. Bet vaikinų bučinio „Eurovizijoje“ neprisimenu, tai būtų pirmas sykis, Lietuva įeitų į istoriją“, – lrytas.lt sakė portalo esckaz.com žurnalistas Michaelas Duncanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.