Lietuviai „Eurovizijoje“ rodys ne tik vyrų, bet ir moterų bučinį

Trečiadienio vakarą Vienos „Stadthalle“ arenoje surengta antroji generalinė antrojo pusfinalio, kuris vyks ketvirtadienį, repeticija su žiūrovais. Jos metu pasitvirtino keletą dienų sklandę spėliojimai apie pikantišką lietuvių „eurovizinio“ pasirodymo detalę.

V.Baumila ir M.Linkytė nebus vieninteliai, kurie bučiuosis Lietuvos „eurovizinio“ pasirodymo metu.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
V.Baumila ir M.Linkytė nebus vieninteliai, kurie bučiuosis Lietuvos „eurovizinio“ pasirodymo metu.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Viena

May 20, 2015, 11:08 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 2:39 PM

Šeštadienį vienos iš „Eurovizijos“ repeticijų metu pasibučiavo ne tik pagrindiniai dainininkai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė, bet ir pritariantieji vokalistai Jurijus Veklenka ir Dainotas Varnas.

Trečiadienio popietę jie repeticijos metu to nedarė, bet vakare žiūrovai pamatė dar karštesnį vaizdą – tuo pat metu pasibučiavo Vaidas ir Monika, Dainotas ir Jurijus, o taip pat – pritariančiosios vokalistės Rūta Žibaitytė ir Justė Kraujelytė.

Nors kol kas tai neatskleista, galima daryti išvadą, kad tokį pat trigubą bučinį pamatysime ir tikrajame konkurso pusfinalyje ketvirtadienio vakarą. Priežastis – trečiadienio vakaro repeticija buvo itin svarbi, mat ją palydoviniu ryšiu stebėjo visų šiame pusfinalyje balsuosiančių šalių vertinimo komisija ir pagal šio vakaro pasirodymus skyrė balus, kurie sudarys 50 procentų galutinių rezultatų.

Be to, trečiadienio vakaro repeticijos įrašas visai Europai būtų rodomas ketvirtadienį tuo atveju, jei dėl kokių nors priežasčių sutriktų tiesioginė antrojo pusfinalio koncerto transliacija iš Vienos.

VISAS NAUJIENAS APIE „EUROVIZIJĄ“ SKAITYKITE ČIA!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.