V. Matačiūnaitė pristatė „Eurovizijos“ kartėlio įkvėptą dainą

Pernai V.Matačiūnaitė bandė pakerėti Europą su savo kūrybos daina „Attention“.<br>„Scanpix“ nuotr.
Pernai V.Matačiūnaitė bandė pakerėti Europą su savo kūrybos daina „Attention“.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2015, 2:14 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 8:07 AM

Šios savaitės aktualiausia tema pramogų pasaulyje – „Eurovizija“. Jai neliko abejinga ir dainininkė Vilija Matačiūnaitė, pernai atstovavusi Lietuvai šiame konkurse. Atlikėja pristatė dainą „Deep Deep“, į kurią sutilpo jos asmeninė „Eurovizijos“ patirtis ir ten patirtos emocijos.

„Džiaugiuosi dėl Lietuvos. Didžiausios sėkmės finale!

Akivaizdu, aš pernai nebuvau tokia sėkminga... Dėl to tikrai labai liūdėjau...

Muzika yra vienas iš būdų, kaip aš išreiškiu savo emocijas“, – naujausią kūrinį pristatė Vilija.

Pernai V.Matačiūnaitė bandė pakerėti Europą su savo kūrybos daina „Attention“. Antrajame pusfinalyje V.Matačiūnaitė užėmė 11 vietą iš 15 dalyvių ir finale nedalyvavo. Per pastaruosius penkerius metus tai buvo vienintelis kartas, kai Lietuva nedalyvavo „Eurovizijos“ finale.

Apie sunkumus po nesėkmės „Eurovizijoje“ Vilija yra atviravusi „Lietuvos rytui“: „Buvo kvietimų į muzikinius projektus, bet atsisakiau. Gal man tiesiog reikėjo pertraukos. Be to, noriu kurti ką nors savo, o ten vėl reikėtų kitų dainas atlikti.

Niekas, išskyrus tėvus, iš manęs nieko nesitiki. Mama sakė, kad jai širdį spaudžia. Ragina mane šlagerius dainuoti, bet aš to jau pakankamai prisiragavusi.

Pernai išleidau albumą, siūliau porą dainų radijo stotims, bet jos nepriėmė. Ką padarysi. Nebesiūlau, nelendu į akis. Gal kitų dainos geresnės, nors man taip neatrodo. Yra internetas, jei žmonėms patiks, susiras dainas patys“.

Šiemet lietuviams pasisekė kur kas labiau. Ketvirtadienio vakarą Vienoje įvykęs antrasis pusfinalis lėmė, kad Vaidas Baumila ir Monika Linkytė dalyvaus „Eurovizijos“ finale, kuris įvyks šį šeštadienį, 22 valandą Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.