„Lietuvos balso“ nugalėtojai J. Budaitei rūpi dainos, ne meilė

LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Justina Budaitė toliau kopia į muzikos olimpą ir gerbėjams pristato pirmąjį singlą „Vasaros akimirka“. Jau nuo šiandien ši daina bus girdima ne tik radijo, bet ir žiūrimiausios Lietuvoje televizijos LNK eteryje – „Vasaros akimirka“ tapo LNK vasaros daina.

Justina Budaitė.<br>„Lietuvos balso“ nuotr.
Justina Budaitė.<br>„Lietuvos balso“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2015, 11:46 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 2:09 PM

„Tai smagi daina apie vasarą, apie linksmas ir nepakartojamas akimirkas, kurias praleisime su draugais, – šypsosi „Lietuvos balso“ nugalėtoja, kuri po pergalės projekte jau atlaikė keliasdešimties koncertų maratoną ir „balsiečių“ padėkos turą per Lietuvą „Galingas balsas“. – Visą vasarą ketinu skirti tik muzikai ir kokybiškam poilsiui. O meilės reikalai? Meilės neieškau, kada ji ateis – niekas nežino.“

„Mes gyvensim šia akimirka“, – tokiais žodžiais prasideda Jono Talandžio specialiai J. Budaitei sukurtos dainos priedainis. Muzikos ir žodžių autorius J. Talandis sukasi ne tik Lietuvos, bet ir Kanados rinkoje, ten jis trejus metus dirbo garso režisieriumi su tokiomis žvaigždėmis kaip Nelly Furtado ir Annie Lennox.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.