L. Adomaitis apie į bėdą patekusį brolį: „Tai nesusipratimas“

Muzikos kūrėjui Marijui Adomaičiui išgyvenant karjeros krizę dėl jo feisbuko paskyroje atsiradusių homofobiškų pasisakymų, jo brolis Linas Adomaitis sako, kad ši istorija – nesusipratimas.

„Visada palaikiau ir palaikysiu brolį“, – apie M.Adomaitį (kairėje) sakė L.Adomaitis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Visada palaikiau ir palaikysiu brolį“, – apie M.Adomaitį (kairėje) sakė L.Adomaitis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-09 13:33, atnaujinta 2017-11-23 13:29

Kaip jau rašė lrytas.lt, Ten Walls slapyvardžiu pasivadinusio Marijaus tarptautinė karjera byra kaip kortų namelis. Dar neseniai į didžiausius planetos muzikos renginius kviestas lietuvis pirmadienį buvo pašalintas iš „Sonar“, „Creamfields“, „Pitch“, „Pukkelpop“ ir kitų svarbių Europos muzikos festivalių.

Jam atstovauti atsisakė nemažai prie tarptautinio Ten Walls populiarumo prisidėjusi didelė agentūra „Coda“. Galiausiai pirmadienį Ten Walls internete paskelbė, kad daro pertrauką ir atšaukia būsimus pasirodymus.

Priežastis – praėjusią savaitę M.Adomaičio feisbuko paskyroje pasirodęs tekstas, kuriame galima įžvelgti gėjų lyginimą su pedofilais. Šios citatos vakar apskriejo pasaulio žiniasklaidą ir sukėlė didelį pasipiktinimą muzikos pasaulyje.

Antradienį savo nuomonę išsakė Marijaus vyresnis brolis, žinomas dainininkas, kompozitorius ir prodiuseris L.Adomaitis.

„Mano brolis yra kūrybinga ir vakarietiškų pažiūrų asmenybė. Atvirai pasakysiu, mūsų šeimoje visada buvo skiepijama tolerancija ir platus požiūris į pasaulį. Net ir bendraudami tarpusavyje, neleidžiame juokelių apie kitaip galvojančius žmones. Todėl visa ši istorija yra didelis nesusipratimas. Aš visada palaikiau ir palaikysiu brolį, nes jo muzika neša kur kas prasmingesnę ir gilesnę informaciją, nei visas šis burbulas“, – sakė L.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.