Atlikėja K. Radžiukynaitė kviečia atsigręžti į beglobius šunis

K.Radžiukynaitė tikisi padėti beglobiams šunims surasti tikrus šeimininkus.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
K.Radžiukynaitė tikisi padėti beglobiams šunims surasti tikrus šeimininkus.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 12:58 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 10:00 AM

Pastarieji metai dainininkei Kristinai Radžiukynaitei buvo itin užimti. Šiuo metu ji baigia muzikinio teatro studijas bei vaidina keliuose spektakliuose. Tačiau vis tiek atranda laiko užbėgti į įrašų studiją ir dirbti kartu su prodiuseriu Jonu Talandžiu. Bendras jų darbas – kūrinys „Grįžtu namo“.

Šią dainą mergina pradėjo rašyti repetuodama Viliaus Malinausko režisuojamą miuziklą „Kaip prasisukti versle be didelio vargo“ Klaipėdoje.

„Daina gimė prie jūros, o klipo mintis kilo grįžus į Vilnių, kai visai netyčia su draugais sumanėme aplankyti šunų prieglaudą“, – prisimena Kristina.

Ten visi, ir mažieji, ir didieji, laukia, kol grįš namo, kol kas nors juos paims. Parvykusi namo mergina nutarė padėti beglobiams šunims surasti tikrus šeimininkus. Nauja savo daina mergina nori atkreipti klausytojų dėmesį į gyvūnus, aptvaruose laukiančius šeimininkų ir šeimos šilumos.

Keturkojai draugai, nors ir palikti be šeimininkų, spindi gyvenimo džiaugsmu. Nuvykimas į prieglaudą – tai itin stiprus antidepresantas, suteikiantis geros nuotaikos užtaisą likusiai dienai. Turint mylintį gyvūną namuose, jis praskaidrintų kiekvieną jūsų dieną, taip atsidėkodamas už suteiktus jaukius namus.

Lrytas.lt skaitytojų dėmesiui – nauja K.Radžiukynaitės daina „Grįžtu namo“ ir akimirkos iš jos bei jos draugų apsilankymo gyvūnų prieglaudoje „Lesė“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.