Monika Linkytė mėgaujasi dainos sėkme: „Tai kaip sapnas“

„Pagaliau jaučiuosi visiškai savimi dainuodama“, – sako M.Linkytė.<br>N.Bieranco nuotr.
„Pagaliau jaučiuosi visiškai savimi dainuodama“, – sako M.Linkytė.<br>N.Bieranco nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-10 14:09, atnaujinta 2017-11-23 09:22

Vos prieš savaitę 23-ojo gimtadienio proga atlikėja Monika Linkytė pristatė dainą „Po dangum“, kurią specialiai jai sukūrė gerai žinomas duetas „Leon Somov & Jazzu“. Kūrinys jau susilaukė didelės sėkmės.

„Naujasis kūrinys „Po dangum“ – tai daina, kurios kiekvienas žodis yra dalis manęs“, – sako M.Linkytė.

Atlikėjos nuoširdumas jai pelnė taškų: „YouTube“ ši daina vos per savaitę surinko 150 tūkstančių peržiūrų, socialiniuose tinkluose netyla liaupsės tiek atlikėjai, tiek dainos autoriams.

„Jaučiuosi puikiai! Smagu, kad žmonės klauso, kad patinka naujoji daina. Iš tiesų, tai truputį atrodo kaip sapnas, apie kurį iki šiol teko tik svajoti. Tačiau pagaliau jaučiuosi visiškai savimi dainuodama. Jaučiu muzikos vertę ir kokybę – man tai yra labai brangu“, – sako Monika.

Atlikėja jau yra atskleidusi, kad ši daina – pirmoji iš netrukus pasirodysiančio jos albumo. Naująją dainą „Po dangum“ M.Linkytės gerbėjai vieni pirmųjų galės išgirsti apsilankę šią vasarą vykstančiuose „eurovizinio“ dueto – Monikos ir Vaido Baumilos akustiniuose koncertuose Palangos Kurhauzo salėje. Vienas tokių muzikinių vakarų įvyks jau šį sekmadienį.

„Labai laukiu susitikimo su savo klausytojais. Bus įdomu pamatyti, kaip jie sutiks mano naująją dainą, todėl sekmadienį kviečiu visus į Kurhauzą!“ – emocingai kalba M.Linkytė.

Daina „Po dangum“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.