Išgirskite: Sasha Songas pristato dainą, kuri padės įsimylėti

„Norėjau dainos, kuri būtų vasariška, pozityvi ir nuotaikinga“, – sakė Sasha Songas.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
„Norėjau dainos, kuri būtų vasariška, pozityvi ir nuotaikinga“, – sakė Sasha Songas.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2015, 1:14 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 10:11 PM

Vasarai prasidėjus atlikėjas Sasha Songas pristato savo naujausią dainą, kurią, kaip pats atlikėjas sako, sukūrė per keletą dienų.

„Dainą „Tu mano mintyse“ sukūriau prieš mėnesį, per labai trumpą laiką, gal savaitę ar kelias dienas. Norėjau dainos, kuri būtų vasariška, pozityvi ir nuotaikinga. Netikėtai, šylant orui, kūrinys gimė. Kūrinio aranžuotę padarė Artūras Gaidelis (ArtG), su kuriuo bendradarbiaujame jau kelerius metus.

ArtG dirbo su tokiais muzikantais kaip Andrius Mamontovas, „Antis“, „Sel“. Daina „Tu mano mintyse“ sukurta EDM stiliumi – aš juk niekada neapsiribojau vienu muzikos žanru. Ir noriu, kad žmonės žinotų, jog mėgstu ir nebijau eksperimentuoti.

Pirma mano šokių muzikos stiliaus daina 2008 metais buvo įrašyta su Mario Basanovu“, – dėsto mintis Dima Šavrovas-Sasha Songas.

Dainos žodžiai yra apie tai, jog norisi prisiglausti, paliesti ir būti kartu. Dainoje atlikėjas kalba apie savo išgyvenimus ar naują meilę?

„Meilė – tai geras jausmas. Visiems, kurie neturi dabar savo meilės, linkiu ją kuo greičiau sutikti. Gal net šią vasarą! Juk ji tik prasidėjo. Išduosiu paslaptį, dainoje yra burtas, kuris leis visiems greičiau įsimylėti“, – optimistiškai ir šmaikščiai nusiteikęs dainininkas.

Daina „Tu mano mintyse“ skambės rudenį pasirodysiančiame albume. Šiuo metu dainininkas intensyviai dirba įrašų studijoje ir jau baigia albumo dainų įrašus.

„Albumas bus kitoks, tokio aš norėjau per visus šiuos savo karjeros dvidešimt metų. Manau, jis bus artimas ne tik man ir visiems mano klausytojams, bet ir tiems, kurie mano kūrybos nesiklauso. Šiuo albumu ateina mano branda, naujos mintys ir naujas gyvenimas“, – susimastęs pasakoja dainininkas.

Visi įpratę Sashą Songą vertinti kaip romantišką, melancholišką ir ramų atlikėją, bet jau kelerius metus atlikėjas ruošia įvairias programas – klausytojai galėjo įsitikinti, jog klubuose jo dainos skamba vienaip, o kamerinėje aplinkoje džiazinė programa – visiškai kitaip. Su klavišininku Nikolajumi Moroziuku jis rengia ir akustinius koncertus.

„Vasarą koncertuoju su trimis skirtingomis programomis – mano gyvenime monotonijos nebėra. Vieną dieną aš „džiazuoju“ scenoje, kitą vakarą naktinėje programoje „šokdinu“ žiūrovus. Mano akustiniai koncertai vyksta retai, bet kai jie būna, dainuoja ne tik mano siela, bet ir visa Lietuva. Todėl labai laukiu šios vasaros vidurio, nes liepos, rugpjūčio mėnesiais Palangos Kurhauzo salėje jau suplanuoti mano akustiniai koncertai“, – pasakojo Sasha Songas.

Naujausia jo daina „Tu mano mintyse“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.