Repo grupė „Shiaurė“ išleidžia albumą „Kaip užauginti kaštoną“

Hiphopo grupė „Shiaurė“ gyvuoja jau dešimt metų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Hiphopo grupė „Shiaurė“ gyvuoja jau dešimt metų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 22, 2015, 4:40 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 8:55 PM

Hiphopo grupė „Shiaurė“, ne taip seniai atšventusi dešimtąjį savo gimtadienį, išleidžia naują albumą „Kaip užauginti kaštoną“. Tai jau trečia atlikėjų muzikinė kompiliacija. Pavadinimas (kaip ir kitų dviejų, išleistų anksčiau) kilo iš pastovių ritminių ir poezinių improvizacijų.

„Kaip užauginti kaštoną“ – tai paprasti atsakymai į sudėtingus klausimus. Daug kas ieško ir kapsto giliai, nors atsakymas dažniausiai būna prieš pat nosį. Toks ir mūsų naujas albumas – paprastas ir atviras“, – pasakoja grupės lyderis Mantvydas.

Grupė per visą savo gyvavimą grojo daugybėje masinių renginių, asmeninių koncertų bei festivalių kartu su keliomis kartomis lietuviško hiphopo muzikos atstovų, tačiau niekada nesitaikė į tendencijas ir vyraujančius skambesius, visuomet išlaikė savo lyrinę formą, susipynusią su džiazu, fanko ir hiphopo skambesiu.

Tai yra grupės etiketė, dėl kurios gerbėjai juos atpažįsta nuo pirmųjų akordų scenoje. Šis šviežiai iškeptas albumas bus pristatomas vasaros festivalyje „Granatos Live“ Rumšiškėse.

Albumas bus platinamas viešai ir nemokamai interneto platybėse, o šią savaitę turėtų pasirodyti ir „Spotify“ platformoje – kartu su kitais seniau išleistais kūriniais.

Grupės kūrinys „Faustas“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.