E. Dragūnas žada nevengti jo laukiančių mokesčių inspektorių

Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas delsia atvykti į Valstybinę mokesčių inspekciją (VMI) ir pasiaiškinti dėl savo pajamų. Tačiau jo atstovai tvirtina, kad bene populiariausias Lietuvos atlikėjas tikrai nevengia mokesčių inspektorių.

E.Dragūnas pabendrauti su jam klausimų turinčiais mokesčių inspektoriais žada artimiausiu metu.<br>T.Bauro nuotr.
E.Dragūnas pabendrauti su jam klausimų turinčiais mokesčių inspektoriais žada artimiausiu metu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-03 16:53, atnaujinta 2017-10-17 16:26

Lrytas.lt žiniomis, mokesčių rinkėjams klaustukų kelia kai kurios E.Dragūno buhalterijos eilutės, susijusios su atsiskaitymais už koncertinius pasirodymus ir jo įkurto labdaros fondo veikla.

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) šią vasarą jo pavardę įtraukė į asmenų, kurie kviečiami pasiaiškinti, sąrašą.

E.Dragūno atstovė pripažino, kad atlikėjas į mokesčių inspekciją kol kas neatvyko. Pagal įstatymus, per nurodytą laiką neatvykusiems žmonėms gali būti taikomos papildomos priemonės – atvesdinimas, kuriam pasitelkiami policijos pareigūnai.

Dainininkas šiuo metu ruošiasi vienam didžiausių savo pasirodymų – penktadienį koncertuos sostinės Kalnų parke, kur į „Sel“ koncertą susirinks apie 20 tūkstančių žiūrovų.

„Sel“ atstovė spaudai Liubovė Zaiceva portalui lrytas.lt pateiktame komentare patikino, kad dainininkas būtinai bendradarbiaus su VMI.

„Grupė nuolat auga, todėl yra nuolat ir aktyviai bendradarbiaujama su visomis valstybinėmis institucijomis. Atlikėjo ir jų santykiai yra labai sklandūs, dažniausiai ponas Egidijus vyksta konsultuotis. Tad drąsiai galima sakyti, kad VMI yra daugiau partneris, kuris kokybiškai konsultuoja atlikėją.

Ponas Egidijus esant poreikiui visada atvyksta ir nuolat konsultuojasi su VMI specialistais ber peržiūri, ką reikia tobulinti. Šiuo metu atlikėjas sulaukė prašymo atvykti į VMI ir jis yra pasirengęs atvykti“, – sakė L.Zaiceva.

Ji patikino, kad vizitas tikriausiai įvyks artimiausiu metu, gal net kitą savaitę – šiuo metu „Sel“ lyderis užsiėmęs pasirengimo koncertui darbais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.