Pamatykite: grupė „Mėtų vėjas“ grįžta su nauju vaizdo klipu

Visi grupės „Mėtų vėjas“ nariai – skirtingų profesijų atstovai.<br>I.Jaruševičiūtės nuotr.
Visi grupės „Mėtų vėjas“ nariai – skirtingų profesijų atstovai.<br>I.Jaruševičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2015, 11:49 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 2:49 AM

Kiek daugiau nei metus gyvuojanti ir jau spėjusi pelnyti klausytojų simpatijas bei 2-ąją vietą LRT konkurse “KlipVid 2014“, muzikos grupė „Mėtų vėjas“ pristato debiutinį singlą.

Daina viešumoje pasirodo kartu su jai sukurtu žaismingu muzkiniu klipu. Šiais metais grupės nariai dar ambicingesni: muzikiniam klipui pasirinkę savo kūrybos dainą „Lonely“ ir ją įrašę Lino Adomaičio studijoje, nusprendė prabilti vienatvės tema, tikėdamiesi paskatinti aplinkinius tapti superherojais, kovojančiais su „vienišumo pabaisomis“.

Klipe grupės nariai virsta ypatingų galių turinčiais personažais, skubančiais į pagalbą nusivylimo apniktiems žmonėms: gyvenimo skonį praradusiam verslininkui, sergančiai moteriai bei liūdnai mergaitei. Klipo herojai žino, kad nuoširdi draugystė yra geriausias priešnuodis vienatvei, todėl juo nugali visus sunkumus.

Šiais metais kūrybinę komandą papildė dar daugiau aktorių ir pagalbininkų. Tarp jų – ir dailininkas Vytis Snarskis, kuris klipo siužetinę liniją pagyvino animuotais personažais. Jau antrąjį „Mėtų vėjo“ klipą režisavo kino režisierius Gytis Tumas.

„Esame laimingi kurdami įvairią, teigiamą muziką, daug dėmesio skiriame dainų tekstams, aranžuotėms bei atviram, bešališkam bendravimui su publika, tad mūsų klausytojų ratas vis auga. Tikime muzikos poveikiu, todėl norime, kad mūsų kūryba aplinkiniams dovanotų naujų, žaismingų, gaivinančių ir įkvepiančių vėjų. Juk gerais dalykais reikia dalintis“, – sako atlikėjai.

Akustinę, daugiabalsę „indie-folk“ ir kitų stilių muziką atliekantys „Mėtų vėjo“ nariai (Neringa Derkintytė, Laura Slavinskaitė, Milda Sadauskienė ir Nerijus Sadauskas) yra skirtingų profesijų atstovai. Nestokodami kūrybinio potencialo, per grupės gyvavimo metus jau spėjo sukurti daugiau nei dešimt autorinių kūrinių, kuriuos atlikti turėjo progą jau keliuose festivaliuose, koncertuose bei renginiuose.

Vaizdo klipas „Lonely“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.