Vilniuje juodosios šokių magijos sezoną atidarys Steve'as Bugas

Beveik 8 metai turėjo praeiti nuo pirmojo vokiečių didžėjų scenos veterano, kultinės leidybinės kompanijos „Poker Flat“ įkūrėjo Steve'o Bugo vizito, kad šis prisiruoštų vėl aplankyti Vilnių.

S.Bugas į Lietuvą grįžta po 8 metų pertraukos.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
S.Bugas į Lietuvą grįžta po 8 metų pertraukos.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2015, 11:13 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 7:16 PM

Anuomet su gimtadieniu sveikinęs legendinį klubą „Gravity“, šįkart į Lietuvą vokietis atvyksta renginių serijos „Jäger Blow-Out“ atstovų kvietimu ir pasirodys jos sezono starte, rugsėjo 18-ąją įvyksiančiame klube „Opium“.

„Jau pirmasis sezono renginys pranoks bet kokius lūkesčius tiek garsu tiek vaizdu, tiek svečio karjeros svoriu“, – neabejoja organizatoriai. Energingas, atsidavęs muzikai ir nesiliaujantis stebinti talentas Steve'as Bugas yra tikrų tikriausias elektroninės muzikos ambasadorius, neplanuojantis baigti savo kadencijos – ir taip jau beveik 25 metus.

Įtakingasis tinklalapis „Resident Advisor“ šį didžėjų net yra pavadinęs „techno džentelmenu“ – visa tai dėl jo pareigingumo ir patikimumo, kurių kartais pritrūksta net žymiausiems didžėjams ir prodiuseriams.

1999-aisiais Steve'as sulaužė vyravusius standartus įkurdamas leidyklą „Poker Flat“ ir išleisdamas hitą „Loverboy“, atvėrusį duris į naujas teritorijas bei galimybes. Ilgus metus jis kopė tik į viršų ir pernai atšventė reikšmingą „Poker Flat“ 15 metų sukaktį. Leidykloje bei jos gilesniems garsams skirtame padalinyje „Dessous“ kaip namuose jautėsi ar jaučiasi tokie kaip Trentemølleris, „Märtini Brös.“, Johnas Tejada, Phonique, Donnacha Costello, Mihai Popoviciu, Vince'as Watsonas ir, žinoma, pats Steve'as Bugas su savo kūryba.

Šio Vokietijos elektroninės muzikos praeities, dabarties ir ateities meistro pasirodymai yra trokštami viso pasaulio klubų ir festivalių scenose. Absoliučiai atsidavusi publika bei tūkstančiai į viršų iškeltų rankų – tai tik dalis to, ką gali išvysti Steve'ui Bugui darbuojantis už pulto.

Klube „Opium“ Steve'ą pasitiks nuolatiniai „Jäger Blow-Out“ bendradarbiai Vilniaus didžėjai St. Stereo, Anna Hanna ir Recoco.

Jau patvirtinta, kad spalį klube „Opium“ serijos naktyje gros pogrindinės Majamio scenos atstovas Danny Daze'as. Kiti būsimi svečiai kol kas laikomi paslaptyje, bet jau dabar aišku, kad iš viso per trečiąjį veiklos sezoną įvyks rekordinis kiekis serijos renginių – net 5.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.