Išgirskite: kandi daina „Įgėlė“ iš naujojo rokerių „Bix“ albumo

„Niekada nebuvome ir nebūsime vienos bangos ar stilistikos grupė“, – sako „Bix“ lyderis S.Urbonavičius-Samas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Niekada nebuvome ir nebūsime vienos bangos ar stilistikos grupė“, – sako „Bix“ lyderis S.Urbonavičius-Samas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2015, 12:34 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 9:03 PM

Kurį laiką tylėjusi grupė „Bix“ su trenksmu ir didele jėga grįžta į Lietuvos muzikinę sceną. Niekad netuščiažodžiavę tikrieji rokeriai nauju singlu „Įgėlė“ atkakliai žengia prieš nusistovėjusias klišes.

Tai jau antrasis singlas iš spalio 23 dieną Vilniaus menų fabrike „Loftas“ pristatomo naujojo albumo. Simbolinę reikšmę turinti daina – viena iš pirmujų, padėjusių pamatus naujam albumui.

„Visi mes žinome tą jausmą, kai įgelia. Vieni pabunda kovai ir priešinasi, kiti susitaiko“, – apie kūrinio kertinę žinią sako teksto autorius ir vokalistas Saulius Urbonavičius-Samas.

Visada išliekanti originali ir nepasiduodanti vienai muzikinei madai, grupė „Bix“ kūriniu „Įgėlė“ dar kartą įrodo savo išskirtinumą. Savotiškas roko, regio bei ska stilių mišinys tik patvirtina kolektyvo skambesio vizitinę kortelę ir autentiškumą.

„Niekada nebuvome ir nebūsime vienos bangos ar stilistikos grupė. Mums svarbi žinutė. Mes kuriame žmonėms ir norime, kad jie išgirstų“, – atvirauja Samas.

Naujas singlas skamba šiuolaikiškai ir ryškiai , todėl darosi labai smalsu išgirsti visas tik ką įrašytas dainas. Ta proga išauš visiškai netrukus – oficialus „BIX“ albumo pristatymas įvyks jau spalio 23 dieną menų fabrike „Loftas“. Tarp naujų dainų neabejotinai skambės ir visi nemirtingi, jau legendomis tapę senieji „bixų“ kūriniai. Grupė pažada juos atlikti išskirtiniu skambesiu – su visa pučiamųjų instrumentų grupe.

Daina „Įgėlė“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.