Lilas ir Innomine albumą pristatys su aktoriais ir akrobatais

Lilas ir Innomine – vieni populiariausių Lietuvos hiphopo atlikėjų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Lilas ir Innomine – vieni populiariausių Lietuvos hiphopo atlikėjų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 10:43 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 10:27 AM

Viena populiariausių hiphopo grupių Lietuvoje Lilas ir Innomine pasirengia pristatyti savo trečiąjį albumą „Tu – naktis“, kurio pristatymo koncertas išlips iš šio žanro renginiui būdingų normų.

„Pasakojant apie veiksmą, kokį kuriame pristatymo koncertui, būtų net sunku išvardinti visus žmones, kurie prisideda prie šio proceso. Aktoriai, akrobatai, dekoracijos, vizualizacijos – taip, visa tai bus repo kontekste ir tik vieną vienintelį kartą – spalio 24 d. „Lofte“, – pasakoja Lilas.

Ryškus ir neįprastas albumo pristatymas nėra bandymas kažką įrodyti ar pralenkti kitus reperius Lietuvoje. Tai yra iššūkis patiems kūrėjams – taip šis duetas augina motyvaciją nesustoti. Taip pat ne kas kitas, bet patys kelia sau kartelę.

Su kolega Innomine pristatydamas jau trečiąjį albumą Lilas jaučiasi ramus ir užtikrintas: „Žinome, ką ir kodėl darome, kaip viskas veikia, nekuriame tuščių iliuzijų ir tiesiog mėgaujamės kūryba“.

Vis dėlto jis pripažįsta, kad nepaisant profesinės ramybės jis, kaip ir jo draugai, šiuo metu išgyvena „bėk, nespėk“ etapą, todėl ir albumo temos artimos visiems gyvenantiems nuolatinėje įvykių karuselėje.

„Viskas aplink keičiasi labai greitai. Vieni tuokiasi, kiti bankrutuoja, treti laukia pirmagimių ir t.t. Kur bepasisuksi visur lengvas chaosas. Man 25-eri ir mano gyvenimas yra kupinas nusivylimų, ramybės ieškojimų, permainų. Manau albumas ir yra apie tai“, – sakė reperis.

Naujas dueto albumas prekyboje turėtų pasirodyti antroje spalio pusėje. „Visą albumą kartu su mumis kūrė naujieji grupės nariai Asafas Yahuda ir Jevgenija Redko“, – pasakoja Lilas.

Asafas yra muzikos kūrėjas iš Izraelio, o vokalistė bei instrumentalistė Jevgenija – mergina, kurią dueto gerbėjai jau girdėjo pirmajame albumo single „Karina“. Šis kūrinys per porą mėnesių pasiekė milijoną perklausų, o šiuo metu jau yra artėjama prie dviejų milijonų.

Tokiais skaičiais „YouTube“ Lietuvoje gali pasigirti vos keletas muzikantų. Apskritai Lilo ir Innomine muzika „YouTube“ svetainėje yra perklausyta jau keliolika milijonų kartų. Vis dėlto tokie skaičiai nei kiek neišlepino dueto: „Mus beria, kai muzikantai savo klausytojus vadina fanais arba gerbėjais. Tai nesveikas santykis su klausytoju“.

Milijonus peržiūrų surinkęs Lilo ir Innomine klipas „Karina“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.