S. Prūsaitis Vilniuje surengs išskirtinį dviejų dalių koncertą

Spalio 22-ąją Vilniaus pramogų salėje „Vakaris“ nusileis „Naktiniai paukščiai“ – dainos iš jau greitai pasirodysiančio Sauliaus Prūsaičio albumo.

S.Prūsaitis išbandys „Vakario“ salės talpumą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
S.Prūsaitis išbandys „Vakario“ salės talpumą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 2:49 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 9:00 AM

Kruopščiai sukompiliuota dviejų dalių programa talpins ne tik debiutinio albumo skambesį, bet ir daugelį gerai žinomų kūrinių, kurių gyvas atlikimas klausytojams atvers netikėtų muzikinių dimensijų.

Vienas laukiamiausių naujojo sezono koncertų „Vakaryje“ S.Prūsaičio gerbėjus panardins į skoningą lyriką ir šokiams užvedančias vibracijas, žarstys amerikietiškojo kantri, roko ir pop elementus.

Pastarųjų visuma, persmelkta paties atlikėjo „draivo“, jo charizmos, ir sudaro išskirtinai originalų, „prūsaitišką“ stilių – akimirksniu atpažįstamą bei itin vertinamą publikos, kuriai nedaro įspūdžio „greito vartojimo“ muzika.

Koncerte Sauliui talkins Robertas Semeniukas (gitara), Paulius Adomėnas (bosinė gitara), Kęstutis Pavalkis (klavišiniai) ir Sergejus Makidonas (mušamieji). Ypatingą vakaro aurą kurti padės specialūs vizualiniai sprendimai.

Jokių perdirbinių ar „tribute“ – drauge su puikių muzikantų užnugariu „Vakario“ sceną užvaldysiantis S.Prūsaitis atliks tik savo kūrinius. Gerbėjų, kurie jau išalko savo mėgstamos muzikos, spalio 22 d. lauks išskirtinė galimybė sudalyvauti į debiutinį S.Prūsaičio albumą „Naktiniai paukščiai“ pateksiančių kūrinių perklausoje ir vieniems pirmųjų susidaryti įspūdį apie kruopščiai įrašų studijoje gludintas dainas.

„Meile tu“, „No More Drama“, „Būkim geriausiais draugais“, „Toni Braxton“ bei kiti kūriniai, jau užėmę reikšmingą vietą įvairaus amžiaus melomanų grojaraščiuose, žinoma, irgi nuskambės, savo šiluma ir gyvu atlikimu sklaidydami rudenišką darganą.

Antrojoje koncerto dalyje kibirkščiuos daug šokių muzikos, priversiančios pakilti nuo kėdžių ir pajudėti pašėlusiomis trajektorijomis drauge su Sauliumi bei jam talkinsiančiais muzikantais. Papildomas argumentas apdovanoti save ypatingu koncertu – jaukumu išsiskirianti „Vakario“ salė, svetingai kviečianti melomanus įsitaisyti prie staliukų arba ant patogių minkštasuolių.

Numanydami, kad jau netrukus bus išgraibstyti 450 sėdimų vietų bilietai, organizatoriai paleido į prekybą ir pigesnių bilietų „porciją“ stovėti (tiksliau – judėti) nusiteikusiems žiūrovams.

MTV apdovanojimuose tituluotos grupės „Happyendless“ balsas, TV šou „X Faktorius“ teisėjas, teatrui ir kinui skirtos muzikos autorius – S.Prūsaitį galima pristatyti daugeliu skirtingų rakursų.

Visgi kur kas svarbiau nei vienokie ar kitokie epitetai yra tai, jog šio kūrėjo bei atlikėjo talento, jo aukštai išsikeltos profesionalumo kartelės dėka, šiuolaikinė Lietuvos muzika išties praturtėjo. Originalumą vertinančiam klausytojui S.Prūsaitis kaskart palieka stiprų įspūdį bei užkrečia naujų koncertų laukimu. Ne išimtis ir mes – nekantraudami skaičiuojame dienas iki spalio 22-osios ir stebėdami prekybos bilietais aktyvumą „Vakario“ salėje prognozuojame nerudeniškai karštą atmosferą!“ – kalbėjo koncerto organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.