Koncerto D. Britanijoje organizatoriai kratosi „Sel“ kaltinimų

Didžiosios Britanijos mieste Piterbore turėjęs vykti grupės „Sel“ pasirodymas pakibo ant plauko. Grupės lyderis Egidijus Dragūnas kaltina koncerto organizatorius aplaidumu ir tikina koncertą atšaukiantis. Tuo tarpu koncertą organizavusi Veronika Lukoševičiūtė kratosi kaltinimų ir tikina nepažeidusi jokių sutarties sąlygų.

Didžiosios Britanijos mieste Piterbore turėjęs vykti grupės „Sel“ pasirodymas pakibo ant plauko.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Didžiosios Britanijos mieste Piterbore turėjęs vykti grupės „Sel“ pasirodymas pakibo ant plauko.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Oct 17, 2015, 12:07 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 1:13 PM

Žinia, kad koncertas atšaukiamas buvo nemalonus siurprizas tiek jai, tiek kitiems prie šou organizavimo prisidėjusiems komandos nariams.

„Mes patys tik vakar sužinojome, kai perskaitėme straipsnį, kad atšaukiamas koncertas, kurį mes organizuojame. Egidijus su mumis nesišnekėjo. Susidarė įspūdis, kad jis pats susigalvojo kažką ir paskelbė viešai, kad mes neįvykdėme jo reikalavimų.

Sutartį nagrinėjau skersai ir išilgai – tikrai nieko nepažeidėme. Net neįsivaizduoju, kodėl jis atšaukė savo koncertą“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė V.Lukoševičiūtė.

Pasak jos, koncertas buvo organizuojamas pagal visus „Sel“ reikalavimus. Organizatoriai į koncertą jau investavo dideles sumas. Todėl dar sunkiau suprasti, kodėl koncertas atšaukiamas nieko nepaaiškinus.

Moteris spėliojo, kad E.Dragūnas galėjo prarasti pasitikėjimą neprisiskambinęs – penktadienį V.Lukoševičiūtė iš Didžiosios Britanijos skrido į Lietuvą, tad kurį laiką buvo ne ryšio zonoje.

Vos pasirodžius straipsniams apie atšauktą koncertą Veronikos komanda bandė susisiekti su E.Dragūnu. Vis dėlto pokalbis nebuvo itin draugiškas.

„Šiandien mes dar pabandysime su juo kalbėtis, kai tas karštis bus nuslūgęs“, – pažadėjo V.Lukoševičiūtė.

Jei vis dėlto abiems pusėms susitarti nepavyks, lapkričio 15 dieną Piterbore numatytas „Sel“ koncertas neįvyks. 500 žmonių, kurie jau įsigijo bilietus, pinigai bus grąžinti – Veronika žada pati su visais susisiekti ir atsiskaityti. Tiems, kurie užsisakinėjo bilietus internetu, pinigai bus pervesti atgal į jų sąskaitas. Jei kas pirko bilietus grynais pinigais, juos ir atgaus grynaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.