Premjera: naujame Lilo ir Innomine klipe – muštynių vaizdai

Lilas ir Innomine – viena populiariausių Lietuvos hiphopo grupių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Lilas ir Innomine – viena populiariausių Lietuvos hiphopo grupių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2015, 9:52 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 1:51 AM

Šią savaitę naują albumą „Tu – naktis“ išleidžiantys hiphopo atlikėjai Lilas ir Innomine pirmadienio vakarą pristatė jį anonsuojantį vaizdo klipą.

Vieni populiariausių Lietuvos repo atlikėjų klipui „Sau. Ir Tau“ pasirinko neįprastą scenarijų – grupės nariai pasirodo, iki pusės įkasti į žemę, o pagrindiniai klipo veikėjai – du kruvini vaikinai, kurie jame įsivelia ir į muštynes.

Net keletas dueto klipų portale „YouTube“ yra surinkę septynženklį peržiūrų skaičių – beveik nėra abejonių, kad tai laukia ir naujojo jų darbo.

Vaizdo klipas nėra popsinis. Čia – ne tas variantas, kai pamėgsti iš pirmo kadro. Už tai sakom „ačiū“ vaizdu pasirūpinusiam Pijui Vėberiui“, – apie klipą kalba ir jį įvertinti kviečia Lilas. 

Pasakodami apie naujausią savo darbą, atlikėjai sako nemėgstantys tuščiažodžiauti apie kūrybą ir mieliau linkę leisti klausytojams patiems atrasti sau priimtinas reikšmes. „Daina neturi vienos prasmės. Neturi ir dviejų. Mums patinka kurti paliekant laisvę klausytojui – laisvę įprasminti pačiam. Mums, žinoma, tai turi tam tikrą reikšmę, bet tikrai nenorėtume jos brukti kitiems“, – aiškina Lilas.

Kiek trumpiau nei mėnesį vykę filmavimo darbai, anot atlikėjų, buvo kaip niekad varginantys ir tuo pačiu džiuginantys. „Džiugino visos komandos, kurioje buvo per 30 žmonių, atsidavimas ir profesionalumas, tačiau po to seka ir didelė atsakomybė, pasiruošiamųjų darbų kiekis ir daug daug kitų niuansų“, – pasakoja Lilas. „Tad viso filmavimo metu lengviausias dalykas buvo išbūti tas kelias valandas minusinės temperatūros žemėje“, – scenos partnerį papildo Innomine.

„Tu – naktis“ pristatymo koncertas šį šeštadienį įvyks Vilniaus menų fabrike „Loftas“. Tai – jau trečiasis dueto albumas.

„Žinome ką ir kodėl darome, kaip viskas veikia, nekuriame tuščių iliuzijų ir tiesiog mėgaujamės kūryba“, – sako Lilas.

Visą albumą kartu su duetu kūrė naujieji grupės nariai – muzikos kūrėjas iš Izraelio Asafas Yahuda ir dainininkė bei instrumentininkė Jevgenija Redko.

Vaizdo klipas „Sau. Ir Tau“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.