Grupės „Bix“ pareiškimas: „Apsiš...t šiandien madinga“

„Bix“ naują savo albumą pristatys jau šį penktadienį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Bix“ naują savo albumą pristatys jau šį penktadienį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-22 13:17, atnaujinta 2017-10-08 12:54

Likus vos dienai iki naujo albumo pristatymo, Lietuvos roko meistrai „Bix“ pateikia dar vieną negirdėtą singlą – „Madinga“.

Grupė spalio 23 d., penktadienį, visus kviečia į menų fabriką „Loftas“, kur dideliu trenksmu ir išskirtine muzikantų sudėtimi pristatys naujai subrandintą albumą.

Niekada netuščiažodžiavę ir visad turėję ką pasakyti „bixai“ po kūrybinės pertraukos grįžta į Lietuvos muzikinę padangę. Jau spėję pristatyti du naujus kūrinius „Įgėlė“ bei „Atverk duris“ rokeriai parodė, jog vis dar yra išlaikę savo pamatinį skambesį.

Muzikantai neslepia ir nesibodi eksperimentų, todėl naujuoju singlu „Madinga“ išsiveržė iš sau įprastų skambesio rėmų.

Ir visa tai anaiptol ne dėl mados vaikymosi. Visada aštrūs ir tiesos kupini Sauliaus Urbonavičiaus-Samo tekstai šįkart paliečia dar vieną opią nūdienos temą.

„Šiandien mes viską darome madingai – rengiamės, kalbame, valgome, „tūsinamės“ ir mirštame. Ši daina apie žmogiškas silpnybes ir apie tai kaip mus kasdiena valdo ir atakuoja informacinės priemonės. Žmogui labai sunku išlikti savimi“, – apie saviironijos kupiną kūrinį sako S.Urbonavičius-Samas.

Geros nuotaikos ir rokenrolo vedliai „Bix“ jau šį penktadienį kviečia drauge švęsti išskirtinę progą – naujo albumo pristatymą. Atikėjai neslepia, jog menų fabrikas „Loftas“ bus aprūpintas papildoma garso sistema, kad žmonės išgirstų tik aukščiausios kokybės skambesį. Išskirtinė scenografija bei pučiamųjų instrumentų sudėtis taip pat kurs ekskliuzyvinę atmosferą.

Daina „Madinga“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.