Jurgis Didžiulis pirmąsyk gyvenime koncertavo boulingo klube

Ketvirtadienio vakarą į savo koncertą iššūkių nebijantis Jurgis Didžiulis kvietė susirinkti netradicinėje erdvėje – Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusiame „Apollo boulingo“ klube. Atlikėjo koncertu boulingo klubo lankytojams buvo pristatyta nauja pramogų erdvė, pritaikyta koncertams ir kitiems renginiams.

„Kuo didesnė renginių erdvių įvairovė, tuo geriau“, – įsitikinęs J.Didžiulis.<br>Renginio organizatorių nuotr.
„Kuo didesnė renginių erdvių įvairovė, tuo geriau“, – įsitikinęs J.Didžiulis.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2015, 12:42 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 3:25 AM

„Kuo didesnė renginių erdvių įvairovė, tuo geriau. Ne visi žmonės eina į koncertus koncertų salėse, arenose, o muzika yra kultūra, kuri ugdo žmogų, praturtina gyvenimą. Todėl kuo daugiau erdvių, kuriose skamba gyva muzika, tuo daugiau galimybių žmonėms ja mėgautis ir ją pažinti“, – įsitikinęs pirmąją koncertą savo gyvenime boulingo klube surengęs J.Didžiulis.

Iš pradžių kiek nedrąsius ir prie staliukų patogiai įsitaisiusius „Apollo boulingo“ lankytojus J. Didžiulis netruko išjudinti. Jau po keleto atlikėjo kūrinių publika ne tik energingai plojo, bet ir mėgavosi šokio žingsneliais. Bene netikėčiausia staigmena lankytojams tapo J.Didžiulio išdalinti įvairūs muzikos instrumentai. Atlikėjas pakvietė būrelį lankytojų tapti jo muzikantais ir drauge kurti melodijas.

„Gerai, kai žmonės patys groja. Man patinka. Man patinka nekontroliuoti erdvės, nes tuomet atsiranda daug vietos spontaniškumui. Ši erdvė tam suteikia visas galimybes. Tiesą, sakant man net kirbėjo mintis išeiti iš šios koncertams skirtos erdvės ir pereiti per boulingo takelius. Manau, būtų buvusi įdomi patirtis, nes kiekviena erdvė diktuoja tam tikrą toną, suteikia savų spalvų – ypač, kai ji tokia įvairiapusė“, – sako atlikėjas.

Šalia jau buvusių boulingo takelių „Apollo boulinge“ paruošta scena koncertams, instaliuota moderni vaizdo ir garso technika. Anksčiau ši erdvė buvo skirta biliardo entuziastams, joje stovėjo biliardo stalai. Dabar naujoje erdvėje prie staliukų gali sutilpti iki 100 žmonių, o dalį erdvės transformavus į šokių aikštelę, joje linksmintis gali iki 200 žmonių.

„Visame pasaulyje boulingo klubai pastaraisiais metais plečia veiklą ir lankytojams siūlo kur kas daugiau nei tik žaidimą. Boulingas, be abejo, išlieka svarbiausia ašimi, tačiau siūloma ir daugiau galimybių smagiam laisvalaikiui. Žmonių įpročiai keičiasi – jie nori vienoje erdvėje rasti visą pramogų paletę: ir žaidimų, ir koncertų, ir geros kavos, ir skanaus maisto. Visa tai nuo šiol ir siūlysime savo klientams“, – teigia bendrovės „Apollo boulingas“ vadovas Alvydas Donėla.

Planuojama, jog „Apollo boulingo“ scenoje pasirodymai vyks 2–3 kartus per savaitę. Scenoje bus laukiami įvairių žanrų atstovai: jau išpopuliarėję ir dar tik pradedantys atlikėjai, meno kolektyvai, vaikų kūrybinės studijos, net „stand-up“ komedijos žanro atstovai. Klube ir toliau, kaip įprasta, bus rengiamos „Protų mūšių“ kovos, transliuojamos sporto varžybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.