„Lizde“ įvyks Lietuvos ir užsienio didžėjų susivienijimas

Įdomiausios ir unikaliausios idėjos dažniausiai gimsta bendradarbiavimo eigoje – tam pritars greičiausiai kiekvienas sėkmingų renginių organizatorius. Ir, nors muzikos ir vakarėlių pasaulyje bendras pavienių talentų darbas jau tapo nerašyta taisykle, naujos sąjungos ir bendro atlikėjų darbo rezultatai dar vis stebina. Nuostabą sukelti žada ir Kauno bare „Lizdas“ susivienysiantys žinomi Lietuvos ir užsienio didžėjai.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

2015-11-13 08:45, atnaujinta 2017-10-04 16:05

Šokių aikštelėje žada tikrą londonietišką pirtį  

Šiandien Kauno muzikos kultūros židinyje nebeliks ribų nei tarp šalių, nei tarp miestų: „Lizde“ rankomis sukirs mylimi vietiniai elektroninės muzikos delegatai ir itin laukiamas svečias iš Didžiosios Britanijos. Prie grotuvų savo atstovus atsiųs puikiai žinoma Kauno didžėjų komanda „Tarp Dviejų Aušrų“, prie jų prisijungs radijo laidos „Preliudai“ vedėjas ir didžėjus St.Stereo iš Vilniaus. O bendradarbiavimą paįvairins iš Jungtinės Karalystės atvykstantis didžėjus ir prodiuseris Mr.Beatnick. Stebėdami susidomėjimą renginiu organizatoriai pranašauja, jog sausakimšoje šokių aikštelėje bus mažų mažiausiai karšta!

Savo karjerą „Lizdo“ svečias Mr.Beatnick pradėjo kaip hip-hop muzikos prodiuseris, tačiau, ilgai netrukęs, atlikėjas išplaukė į platesnius vandenis. Šiuo metu Nick’as yra ypatingas Londono pogrindinės muzikos house ir techno muzikos atstovas. Pasirodymai žymiausioje elektroninės muzikos televizijoje „Boiler Room“, rezidencija vienoje geriausių pogrindžio radijo stočių „NTS“. Šis didžėjus išties gali pasigirti patirtimi ir pasiekimais, bet įsitikinti Mr.Beatnick talentu galima tik pašokus pagal jo diktuojamus ritmus. O susipažinti su atlikėju bei jo muzikiniu bagažu gali kiekvienas jau šį vakarą.

Hip hop‘o šeštadienis dedikuojamas ypatingam svečiui iš Prancūzijos

„Lizde“ su trenksmu pasirodo legendinė ir bene vienintelė repo komanda Kaune „Street up“. Baigę organizuoti didelius renginius sostinėje, „Street up“ ne mažesnius šokius spėjo suplanuoti ir Kaune.

Hip-hop‘o muzikos fanus organizatoriai šį kartą nustebino į barą „Lizdas“ pakvietę žinomą scratch‘o meistrą – DJ Suspect iš Prancūzijos, grojantį tik mažomis septynių colių vinilo plokštelėmis. Futuristinis džiasas, funk, hip-hop‘as – iš šio atlikėjo galima tikėtis įvairių stilių muzikos, tačiau pagal kiekvieną jų klubai ir rankos šoka savaime. Šeštadienį scenoje DJ Suspect talkina ir lietuvių repo trijulė: DJ Swix, DJ ALKO – Degree, Mr.Propper.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.