„Biplan“ į jubiliejinį koncertą Kaune skubės iš Ukrainos

Trečiadienį Lietuvos konsulato Ukrainos mieste Charkove atidaryme koncertavę „biplanai“ ketvirtadienį iš oro uosto keliaus tiesiai į jubiliejinio turo „Biplan 20!“ repeticiją Kaune. Laikinojoje sostinėje penktadienį vakare „Biplan“ sugros pirmąjį turo koncertą.

Grupė „Biplan“.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Grupė „Biplan“.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2015, 10:19 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 9:13 PM

„Biplanai“ nedvejodami priėmė kvietimą dalyvauti Lietuvos diplomatinės atstovybės atidarymo šventėje net ir žinodami apie intensyvų pasiruošimo jubiliejiniams koncertams laikotarpį. Renginio metu „Biplan“ ukrainietiškai atliko dainas „Amore“, „Hey Ya Ho“ ir „My vicno juni“.

„Dažnai dalyvaujame Lietuvai skirtuose ar Ukrainos palaikymo renginiuose šioje šalyje, turime čia nemažą puikiai mūsų muziką žinančių klausytojų ratą. Todėl prieš jubiliejinius koncertus Lietuvoje buvo gera savo šventine nuotaika pasidalinti ir su klausytojais Ukrainoje“, – sako „Biplan“ narys Olegas Aleksejevas.

O. Aleksejevas neslepia, kad prieš pirmąjį turo koncertą Kaune pamažu ima vis didesnis jaudulys.

„Be galo laukiame ir jaudinamės, bet esame puikios nuotaikos ir pažadame ja užkrėsti visus pirmojo mūsų kūrybinio 20-mečio jubiliejaus koncerto Kaune svečius“, – teigia „Biplan“ narys.

Pasak O. Aleksejevo, grupė koncertuose atliks tiek jau keliolika metų skambančius žymiausius savo hitus, tokius kaip „Labas rytas“, tiek naujas pamėgtų dainų aranžuotes, papildytas pučiamųjų instrumentų skambesiu. „Biplan 20!“ skambės ir naujai su Agne Ditkovskyte įrašytas singlas „Kino filmai 2015“. Vos pasirodęs jis tapo antra klausomiausia daina Lietuvoje „iTunes“ platformoje, nusileidęs tik dainininkės Adele hitui „Hello“.

Kartu su „Biplan“ svečių teisėmis koncerte Kaune pasirodys daininkė Ieva Narkutė, grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas ir ilgametis „biplanų“ bičiulis, „Lemon Joy“ vokalistas Igoris Kofas.

Kiekvienai dainai yra ruošiami ir atskiri originalūs vizualiniai sprendimai. Dizaineriai „Pet Punk“ koncertams kuria specialias dekoracijas, o nestandartinių sprendimų manufaktūra „Mur Mur Mur“ rūpinasi išskirtiniu grupės įvaizdžiu koncertų metu. Daug dėmesio bus skiriama ir kokybiškam garsui bei apšvietimui.

Koncertinį turą „Biplan“ rengia grupės 20-mečio jubiliejaus proga. Lapkričio ir gruodžio mėnesiais grupė apkeliaus didžiuosius Lietuvos miestus. Lapkričio 20 d. „Biplan“ koncertuos Kaune, renginių centre „Renginių oazė“, lapkričio 27 d. – Vilniuje, laisvalaikio centre „Forum Palace“, gruodžio 5 d. – Panevėžyje, „Cido“ arenoje, gruodžio 12 d. – Šiauliuose, Šiaulių arenoje, gruodžio 20 d. – Klaipėdos koncertų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.