Ypatingas J. Didžiulio šou – šiandien tiesiogiai per lrytas.tv

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vyksiantį Jurgio Didžiulio koncertą „#Reanimacija All Stars“ bus galima tiesiogiai stebėti visame pasaulyje – 20:30 val. jį internetu transliuos žiūrimiausia televizija internete lrytas.tv.

J.Didžiulis įsitikinęs, kad menas gali ir turi griauti stereotipus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
J.Didžiulis įsitikinęs, kad menas gali ir turi griauti stereotipus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Nov 26, 2015, 12:14 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 5:31 PM

Vilniaus klube „Tamsta“ vyksiantis Jurgio koncertas – savotiškos jau pusantrų metų jo įgyvendinamo projekto „#Reanimacija“ krikštynos.

Populiarus atlikėjas surengė daugybę pasirodymų neįprastose vietose – pavyzdžiui, keletą kartų koncertavo nedidelių miestelių bibliotekose, grojo ugniagesiams.

Koncertai turi filosofinę idėją. Už pasirodymus Jurgis kvietė atsilyginti paslaugomis arba daiktais.

„Esu gavęs didelį moliūgą, odontologijos paslaugų ir daugybę kitų įdomių dalykų. Tai buvo savotiškas mainų eksperimentas“, – pasakojo J.Didžiulis.

Projektas nesibaigia, bet toliau jau vyks be mainų.

„Noriu parodyti, kad menas gali keisti visuomenę, statyti bendruomenių tiltus ir griauti stereotipus. Koncertai bibliotekose buvo geras pavyzdys – parodėme, kad tos vietos yra ne tik knygų muziejai, bet ir dinamiškos erdvės, kuriose smagu susitikti ir bendrauti. Atlygio iš žiūrovų neprašysiu – gavome finansavimą iš kelių šaltinių“, – sakė Jurgis.

Šį vakarą kartu su juo pasirodys daug svečių – žmona Erica Jennings, dueto „Jama & W“ narys Rokas Grajauskas, treneris Jeanas Claude’as Edorhas, kuris padės išjudinti žiūrovus.

„Bus ir pabėgėlis iš Irako, būrys draugų iš Kolumbijos. Tai nėra tipiškas koncertas – sieksime, kad aktyviai dalyvautų visi žiūrovai“, – žadėjo J.Didžiulis.

Šiuo koncertu bendradarbiavimą pradeda sostinės klubas „Tamsta“ ir televizija internete lrytas.tv. Nuo šiol ji kas savaitę transliuos po vieną šiame muzikos klube vyksiantį renginį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.