Išgirskite: po pertraukos – jausminga Ievos Zasimauskaitės daina

I.Zasimauskaitė išgarsėjo TV projekte „Lietuvos balsas“.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Zasimauskaitė išgarsėjo TV projekte „Lietuvos balsas“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 8:18 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 11:38 PM

„Pagaliau“, – savo gerbėjams paskelbė dainininkė Ieva Zasimauskaitė, pirmadienio vakarą po ilgos pertraukos pristačiusi naują dainą „Another Day“.

Prieš trejus metus TV projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjusi Ieva vėliau dalyvavo „Eurovizijos“ atrankoje, įrašė dainą su elektroninės muzikos prodiuseriu GeraiGerai, tačiau savo soliniais kūriniais klausytojų nelepino.

Dainą „Another Day“ socialiniuose tinkluose ji pristatė itin emocingai.

„Būna dienų, kai nenori visiškai nieko, atrodo, kad pasaulis sugriuvo per vieną minutę, aplinkiniai, darbas, šeima, maistas – niekas nebedžiugina. Tada pradedi klausti savęs – kodėl? Ir už ką man?

Galiausiai ta baisioji diena praeina… visada praeina… ateina kita… tūkstantį kartų gražesnė, jaukesnė, mielesnė. Bet giliai širdyje žinom, kad ta blogoji diena ir vėl pasirodys. Ir taip niekada sau neatsakom į tą klausimą „kodėl“… tiesiog pragyvenam blogąją dieną. Juk visi taip gyvena. Juk visiems taip būna.

Bet per šiuos du metus, kuriuos lydėjo tiek daug įvairiausių pasikeitimų, aš supratau viena – kad kai ateina ta blogoji diena, reikia iškart klausti „kodėl“ ir dar greičiau surasti atsakymą, nepasilikti šio klausimo kitam kartui. Ir kiekvieną kartą „blogoji diena“ taps mielesne, jaukesne ir gražesne!

Aš esu be galo dėkinga visiems žmonėms, kuriuos sutikau savo gyvenime, kiekvienam. Aš jus labai labai myliu. Aš visiems linkiu laimės, tikros ir nesibaigiančios. Man labai labai patinka šita daina. Kažkaip ramina. Tikiuosi, jums irgi bus gera klausytis“, – kūrinį pristatė Ieva.

Daina „Another Day“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.