Vido Bareikio „Klausimai“ pirmą kartą skambės Klaipėdoje

Šeštadienį Klaipėdos socialiniame klube „Raketa“ Vidas Bareikis pristatys naujausią savo albumą „Klausimai“.

V.Bareikis.<br>T.Bauro nuotr.
V.Bareikis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2016, 10:39 AM, atnaujinta May 28, 2017, 9:19 PM

Atlikėjas klaipėdiečius intriguos unikaliu pasirodymu ir emocijomis, kurios perteiks vieną itin svarbią menininko žinutę klausytojams.

V.Bareikis sako, kad šeštadienio koncertas – tai per ilgai užklaikyta „skola“ klaipėdiečiams, kurią pagaliau galės grąžinti. Atlikėjui pajūrio scenose iki šiol nepavyko pasirodyti su naujausio albumo kūriniais, kuriuos išleido 2015 metų pabaigoje. Tad galimybė pasirodyti „Raketoje“ itin džiugina.

„Jaučiausi skolingas Klaipėdai, tad labai laukiu susitikimo su pajūrio gerbėjais. Pernai pristačiau naują albumą, prie kurio prisidėjo ir prodiuseriai Leonas Somovas, Fingalick bei kiti. Kartu sukūrėme skambesį, kurio dar neturėjau. Dabar jame mažiau akustikos, daugiau elektronikos“, – koncertą pristato V.Bareikis.

„Žmogumi orkestru“ vadinamas V.Bareikis naują savo muziką vadina labiau trankia, elektronine ir įvairiapuse. Atlikėjo kūryboje vietą rado ir hiphopo ritmai, kuriuos kūrė kartu su „G & G Sindikato“ nariu Donatu Juršėnu-Donciavu.

Klaipėdiečiams atlikėjas pažadėjo emocingą gyvo garso pasirodymą, kuriuo jis tikisi įkvėpti klausytojus ir pasidalinti su jais reikšminga žinute.

„Mano kūryba yra labai asmeniška, tarsi mano dienoraštis. Nieko nekuriu iš reikalo, ar, kaip sako, kad „važiuotų“. Tad didžiausias įvertinimas – kai šie kūriniai tampa kultiniais, publika priima juos, pavyzdžiui – „Trys Kanados“. Savo pasirodymais siekiu įkvėpti klausytojo žingsnius nuoširdumo link, nebijoti savęs, atskleisti tikruosius savo „aš“. Svarbu nebijoti parodyti save, o tuomet jau ir sulauksi atsako“, – sako V.Bareikis.

Naująjį albumą Klaipėdą muzikantas pristatys vienas, tačiau „žmogumi orkestru“ vadinamam atlikėjui tai nesutrukdys sugroti ir bendradarbiavimo su kolegomis rezultatais tapusius kūrinius. Šeštadienį skambės ir ryškiausi naujieji kūriniai, tokie, kaip „Babkės“, ir seni, visų pamėgti hitai – „Sėdau“, „Panda“, „Žmogus orkestras“, „Trys Kanados“ ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.