Išgirskite: lietuvė Greta Zazza pristato Švedijoje įrašytą dainą

Greta Zazza.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Greta Zazza.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2016, 12:17 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 9:56 PM

Praėjusių metų pradžioje Lietuvos popmuzikos padangėje sužibėjusi dainininkė Greta Zazza sugrįžta su nauju kūriniu.

Atlikėja, kurios tikrasis vardas – Greta Sliaužytė, 2014-aisiais sudomino švedų pramogų verslo veteraną – prodiuserį Williamą Buttą, kuris iki tol jau buvo dirbęs su Edgaru Lubiu, „Laura & The Lovers“ ir Simona Milinyte.

„Žinau, kad esu sakęs tai anksčiau, bet dabar tikrai radau žmogų, kuris gali išgarsėti ir Londone, ir Los Andžele“, – praėjusių metų pradžioje lrytas.lt sakė su ne viena švedų popžvaigžde dirbęs W.Buttas.

Debiutinis Gretos kūrinys „Let Him Go“, kurį parašė švedų ir amerikiečių kūrėjai, sulaukė Lietuvos radijo stočių dėmesio, dainininkė pasirodė televizijoje, tačiau tada lyg ir dingo iš akiračio.

Tačiau dabar sugrįžta – su kūriniu „Like I Love You“, įrašytu Švedijoje. Jo autoriaus pavardė jau žinoma lietuviams – švedas Jonas Thanderis parašė ir dainą „I've Been Waiting For This Night“, kurią šįmet „Eurovizijoje“ atliko Donatas Montvydas.

G.Sliaužytė nėra naujokė muzikos scenoje. Mergina dvylika metų dainavo chore „Liepaitės“, koncertavo su vokalo mokytojos Irenos Novikienės suburta merginų grupe. Vėliau kurį laiką dainavo alternatyviosios muzikos grupėje „Days Of Eclipse“.

Naujasis jos įrašytas kūrinys – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.