Šiaulių arenoje – Naujųjų metų sutiktuvės su Džordana Butkute

Įspūdingas Naujųjų metų sutikimo koncertas Lietuvoje vyks Šiaulių arenoje. Naujuosius metus čia gruodžio 31-osios vakarą kviečiama pasitikti su dainininke Džordana Butkute.

Dž.Butkutė.<br>T.Bauro nuotr.
Dž.Butkutė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2016, 4:54 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 4:56 PM

Šventinis koncertas prasidės 20 val., o visų žiūrovų lauks ne tik geriausios Džordanos Butkutės dainos, kurios kiekvieną išjudins iš savo vietų, bet ir malonūs naujamečiai siurprizai, skelbiama arenos interneto svetainėje.

„Džiaugiamės, kad tokia atlikėja kaip Džordana sutiko per vieną didžiausių metų švenčių koncertą padovanoti šiauliečiams ir miesto svečiams, kurių šiais metais tikimės sulaukti nemažai.

Šios asmenybės atskirai pristatinėti nereikia, todėl manome, kad visiems bus nesunku apsispręsti. Žiūrovai galės smagiai atsipalaiduoti, padainuoti, pašokti, o taip pat koncertas nieko neįpareigos, nes kiekvienas vėlesnio vakaro tęsinį galės rinktis individualiai.  Manome, kad žmonėms tokia alternatyva bus priimtinesnė“, -  grandiozinį Naujųjų metų koncertą pristatė Šiaulių arenos generalinis direktorius Gintaras Radavičius.

Šis naujametis koncertas išsiskirs savo lengvumu – žiūrovai turės progą pašėlti skambant patiems geriausiems Dž.Butkutės hitams, kurie giliai įsirėžę visų mūsų širdyse.

„Galiu užtikrinti, kad šis vakaras bus ypatingas – šiltas, jaukus ir atspindintis šventinę atmosferą“, – kviesdamas Naujuosius pasitikti Šiaulių arenoje kalbėjo Dž.Butkutės gyvenimo draugas ir vadybininkas Elegijus Strasevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.