Robbie Williamsas linksminasi: TV eteryje pabučiavo vyrą

Populiarusis Robbie Williamsas, kuris jau rugpjūčio 16 d. surengs įspūdingą šou Vilniaus Vingio parke, šiuo metu vieši Australijoje.

R.Williamsas pabučiavo TV laidų vedėją P.Helliarą.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
R.Williamsas pabučiavo TV laidų vedėją P.Helliarą.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-24 14:47, atnaujinta 2017-04-17 05:33

Britų superžvaigždė ne tik filmuojasi australų televizijos šou, į dešinę ir į kairę dalina interviu, bet ir sudalyvavo svarbiausių šalyje muzikos apdovanojimų ceremonijoje „ARIA 2016“.

Kitų metų vasarą „The Heavy Entertainment Show Tour“ gastroles Europoje surengsiantis dainininkas neslėpė, kad Australija jam yra labai brangi šalis. „Jaučiuosi taip, lyg būčiau Australijos įsivaikintas sūnus. Čia visi tokie malonūs ir niekas nemėgina man įgelti“, – duodamas interviu sakė R.Williamsas.

Dalyvaudamas populiariame TV šou „Project“, britų atlikėjas tiesioginės transliacijos metu pabučiavo žinomą australų televizijos vedėją Peterį Helliarą. Taip dainininkas atidavė savotišką skolą už tai, kad 2014 m. toje pačioje laidoje viešėjęs bučiavo P.Helliaro partnerę – Carrie Bickmore.

Vakar (lapkričio 23 d.) išdalintų muzikos apdovanojimų „ARIA 2016“ ceremonijoje dainininkas taip pat nepraleido progos papokštauti. R.Williamsas pareiškė besijaučiantis taip gerai, kad po 17-os metų visiškos abstinencijos yra pasiruošęs „nulėkti nuo bėgių“.

42-ejų metų atlikėjas užrūstino tiesioginės transliacijos režisierius, kai prakalbo apie savo gerbėjas. „Jeigu kuri nors iš mano gerbėjų norės šįvakar autografo ant krūtinės, būtų nepadoru nepasirašyti“, – juokavo R.Williamsas.

Svarbiausių Australijos muzikos apdovanojimų „ARIA 2016“ scenoje R.Williamsas atliko naujausią savo hitą „Love My Life“, kurio publika klausėsi stovėdama. Be to, jis įteikė bene svarbiausią Metų dainos apdovanojimą. Trofėjų iš žvaigždės rankų atsiėmė jaunasis dainininkas Troye Sivanas, kurio hitas „Youth“ ir buvo pripažintas geriausiu metų kūriniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.