Bilietai į Andriaus Mamontovo koncertą po 2,5 euro sukėlė aistrų

Klaipėdoje nerimsta aistros dėl Andriaus Mamontovo koncerto „Mes tavo vaikai“, kuris vyks vasario 16-ąją. Pigiai pasiūlyti bilietai dingo labai greitai, todėl kilo įtarimų dėl neskaidrios veiklos, rašo „Lietuvos rytas“.

Andrius Mamontovas.<br>LR archyvo nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>LR archyvo nuotr.
A.Mamontovo koncertas už simbolinę kainą – miesto dovana klaipėdiečiams.
A.Mamontovo koncertas už simbolinę kainą – miesto dovana klaipėdiečiams.
Andrius Mamontovas.<br>LR archyvo nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>LR archyvo nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>LR archyvo nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Aušra Pilaitienė

Feb 9, 2017, 4:52 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 10:05 AM

A.Mamontovo koncertas, į kurį bilietai kainuoja tik simbolinius 2,5 euro, – miesto dovana gyventojams Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga.

Tačiau septyni tūkstančiai bilietų išgaravo bematant – tie, kuriems nepavyko internetu nusipirkti bilietų tepraėjus kelioms valandoms nuo jų pardavimo pradžios, piktinasi ir įtarinėja, kad ne viskas čia vyko skaidriai.

Šventės organizatoriai – Žvejų rūmų atstovai – teigia nepasilikę nė vieno bilieto – viską atidavę parduoti ir patys pirkę bilietus, o netikintiems gali juos parodyti.

Bilietus pirko ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. Tiesa, kai kurie savivaldybės darbuotojai nustebo negavę kvietimų, kaip yra įpratę, į šventinį renginį.

Pasipiktino ir pensininkai, atėję pirkti bilietų dar prieš atidarant kasas: jiems kasininkė tegalėjo pasiūlyti stovimus bilietus, kurių irgi greitai neliko. Išstovėti porą valandų – nebe jų jėgoms.

Senjorai apgailestavo praradę retą galimybę išvysti gyvą dainininką – bilietai be nuolaidų ne jų kišenei.

Leido sėsti ir ten, kur prastokai matyti scena

Klaipėdiečiai jau priprato Lietuvos valstybės atkūrimo dieną linksmintis šventiniame koncerte „Švyturio“ arenoje už simbolinę kainą. Anksčiau bilietai kainuodavo po vieną litą, pernai – po vieną eurą.

Tąkart koncerte „Šaukiu aš tautą“ dalyvavo valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“, Vaida Genytė, Violeta ir Vilius Tarasovai, Stasio Šimkaus konservatorijos pučiamųjų instrumentų orkestras, Jeronimo Kačinsko muzikos mokyklos berniukų ir jaunuolių choras „Gintarėlis“. 4 tūkst. bilietų žmonės išgraibstė pirmąją jų pardavimo dieną.

Šventinio koncerto išvakarėse rengėjai paskelbė parduosiantys dar 500 bilietų – nuspręsta žmonėms leisti sėsti ir ten, kur prastokai matyti scena. Esą taip buvo pasielgta dėl to, kad į kasas ir savivaldybę skambino labai daug bilietų negavusių nusivylusių klaipėdiečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.