Kotryna Juodzevičiūtė: „Neišsiuntėte į Kijevą atstovauti Lietuvos, išvažiavau pati“

Šių metų XVI tarptautiniame dviejų dienų trukmės džiazo festivalyje „Jednist“ (Vienybė), kuris vyko kovo 17-18 dienomis Ukrainos mieste Kijeve, Lietuvos jaunąją kartą atstovavusi atlikėja Kotryna Juodzevičiūtė, grįžo kupina įspūdžių.

Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Kotryna Juodzevičiūtė svečiuojasi Kijeve.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 1:58 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 7:31 AM

„Renginyje dalyvavo nemažai žymių džiazo pasaulio prodiuserių, jau gavau porą intriguojančių pasiūlymų – emocijos veržiasi per kraštus, kai mane pastebi, pakviečia ir pasiūlo dalyvauti tarptautiniuose renginiuose“, – sakė ji.

Mergina atvirauja, kad turi pasiūlymų ir iš Lietuvos prodiuserių dalyvauti grandioziniuose šou didžiosiose arenose kartu su žymiausiais atlikėjais.

Dar vis negalinti atsigauti po šių metų Nacionalinės Eurovizijos atrankos stiprių emocijų bangos, viena žinomiausių jaunosios kartos atlikėja dalinasi: „Eurovizijos konkurso maratonas įtraukė mane ir visą komandą taip stipriai į savo pinkles, kad visos mintys dienomis ir naktimis sukosi tik apie tai, kaip atiduoti dar daugiau savęs. Kiekvienas savo srities profesionalas prisidėjęs prie mano pasirodymo organizavimo mąstė, kaip dar stipriau gali patobulinti scenografiją, choreografiją, aranžuotę, padaryti dar „skanesnį“ žiūrovui kūrinio pristatymą. Aš giliai širdyje tikiu, kad padarėme viską, kas tuo metu buvo mūsų galioje. Ambicijos užimti pirmąją vietą, būti išrinkta geriausia ir turėti garbę atstovauti Lietuvą Kijeve buvo mūsų komandos tikslas, tikėjau mūsų jėgomis ir laukiau sėkmės; tačiau kai viskas baigėsi, jaučiausi tarsi tuščia. Reikės nemažai laiko atsigauti po nepamatuojamos išgyvenimų ir emocijų dozės“.

Paklausta, kaip Eurovizija ir viešumas pakeitė 2015 metų geriausiu Lietuvos balsu pripažintos Kotrynos Juodzevičiūtės gyvenimą ir kokie yra jos artimiausi planai muzikos pasaulyje, stilingoji 17–metė intriguoja, kad išanalizavusi savo meninį pavidalą ir sielos gelmes, pagaliau žino, kuo nori būti scenoje. „Paskendusi kūrybiniuose vandenyse, išsigryninau – kas aš esu ir kokia yra mano žinutė žiūrovui“. Kotryna pusę lūpų prasitaria, kad kartu su prodiuseriais nežada nuleisti kartelės ir jau vizualizuoja būsimo turo idėjas, bei gvildena netolimoje ateityje planuojamo albumo konceptą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.